Tietosuojaseloste

Tämä on Edututor Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 19.11.2018. Viimeisin muutos 21.11.2018

Rekisterinpitäjä

Edututor Oy (“Edututor”)
Kannistontie 5
36220 Kangasala
y-tunnus: 2357972-1

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)edututor.fi.

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Edututor kerää ja käsittelee henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen ja/tai osallistutte järjestämiimme kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Edututor Oy:n työntekijöillä ja Edututor Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Edututorin järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tukemaan kaupan toiminnallisuutta sekä sivuston sisäisen haun parantamiseen.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmasien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Remarkety
Remarkety Inc. 81 Prospect St, Brooklyn, NY 11201

Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne sivustoamme annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Pieni hetki