Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

RC auto TeamC TR2 RTR

Tuotekoodi
TR2ERC
RC auto TeamC TR2 RTR
RC auto TeamC TR2 RTR RC auto TeamC TR2 RTR RC auto TeamC TR2 RTR

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

309,90 €
RC auto TeamC TR2 RTR
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

RC-autot on meistä tosi bueno juttu, koska ne ovat kuin oikeita autoja minikoossa, eivät siis mitään vempuloita lastenosaston alelaarista. Tämän RC auto TeamC TR2 RTR upgreidattu malli olisi jo ihan oikea RC-autokilpailuihin soveltuva tyyppi, mutta me otettiin nyt tämä halvempi harrastajakäyttöön.

Menestysreseptiä RC-autokilpailuissa menestyneestä mallista

Team C merkkinä on menestynyt autokilpailuissa tosi hyvin, koska heidän autoissaan on monia hyväksi havaittuja ratkaisuja nopeuteen ja luotettavuuteen liittyen. Nämä ratkaisut ovat nyt vietynä myös harrastajakäyttöön. Sinulla onkin siis upea tilaisuus säväyttää itsesi, naapurisi ja kaverisi tällä nopealla pikkuautolla: Voit ajaa sitä pihanurmikolla, hiekalla tai jopa radalla.

TR2 RTR

Hiiliharjaton moottoritekniikka

Auton moottoritekniikka on roiskesuojattua ja hiiliharjatonta. Tämä tekniikka takaa sen, että saavutat paremman hyötysuhteen tehossa ja kaasutuntuman ajossa kuin perinteisellä moottorimallilla. Hiiliharjaton tekniikka on siitä myös mukava vaihtoehto, ettei auton moottoria tarvitse huoltaa kovin usein.

RC-auton ohjaamisessa 2,5 Ghz-radiotekniikka

Auton kauko-ohjaustekniikka toimii 2,5 Ghz –radiotekniikalla, minkä vuoksi signaali ohjaimen ja auton välillä ei kärsi sähkölinjojen tai muiden kauko-ohjaimien vaikutuksesta. RC-autoa voi ajaa siis rauhassa myös muiden RC-autojen kanssa samassa paikassa. Ajoaikaa tälle mallille tulee yhdellä akulla noin 15–20 minuuttia. Maksimikantama on suurin piirtein 100 metrin säteellä, kunhan näköyhteys pysyy.

runko

Jousituksen ansiosta auto pysyy myös kuoppaisessa maastossa pystyssä

Jousitusgeometria autossa pohjautuu nopeaksi osoittautuneeseen TS2-kilpa-autoon, joka on niittänyt mainetta nopeudellaan. TR2:ssa iskuvaimentimet ovat öljytäytteiset, minkä vuoksi pito on hyvä ja auto pysyy tiellä kuoppaisemmassa maastossa. Näitä säätöjä on hiottu monen professionaalin RC-kuljettajan kanssa. Eroa oikeastaan löytyy varsinaiseen kilpuriin vain iskuvaimentimiensa puolesta.

Yleistä huomioitavaa RC-autoista

RC-autoissa auton nopeus on suurin piirtein 40–60 km/h eri välityksin.  Ajojalusta ja lämpötila vaikuttavat osaltaan myös ajoaikaan, joten tuo luvattu 15–20 minuuttia voi vaihdella ympäristön mukaan.

Tekniset Tiedot:

- Hobbywing nopeudensäädin on roiskesuojattu
- Radiolaite 2,4Ghz
- Iskunvaimentimet ovat öljytäytteiset
- Tukivarret säädettävissä
- TS2 kilpa-autoon pohjautuva jousitusgeometria
- kokonaan kuulalaakeroitu
- lexan kori on maalattu
- Nivelet teräksiset (CVD) vetoakselit
HUOM! Akku ja laturi hankittava erikseen, lisäksi ohjaimeen tarvitaan 8 x AA -paristo. Paristot eivät sisälly pakettiin. 

Lisätietoja
Tuotekoodi TR2ERC
Takuu .

Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.