Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

RC auto TeamC TR02 RTR

Tuotekoodi
TR02

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

159,90 €
RC auto TeamC TR02 RTR
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Päätettiin ottaa RC-autoja vähän eri sarjoista valikoimaamme, koska tämä on tosi hyvä harrastus kaikenikäiselle harrastajalle. Harrastuksellakin pitää olla alkunsa, ja tämä TR02 on oikein passeli malli aloittaa hivuttautuminen soramontuilta kilpa-areenoille.

TR02 RC-auto on passeli juuri aloittelevalle

TR02 on ajovalmis sähkökrossari, joka soveltuu pienen tai ison aloittelijan käyttöön. Mallia ei saa silti sekoittaa kauko-ohjattaviin leluautoihin, vaikka TR02 onkin yksinkertaisempi.

Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta TR02 ei kulu yhtä paljon, mikä tekee tietysti suuren säästön käyttökuluissa. Kalliimmissa RC-automalleissa täytyy nimittäin varautua osien reiluun vaihtamiseen. Myös takavetoisuus mallissa tuottaa vain noin puolet normaalikulumisesta.

TR02

RC-auton kauko-ohjaus

Pienoisautoa voit ohjata 2,5 Ghz –radiotekniikkaan pohjautuvalla kauko-ohjaimella. Tekniikan ansiosta ympäristö ei tuota signaaliin minkäänlaista häiriötä, eli voit ajaa porukalla useampia RC-autoja samalla alueella.

Yleistä huomioitavaa RC-autoista

RC-autoissa auton nopeus on suurin piirtein 40–60 km/h eri välityksin.  Ajojalusta ja lämpötila vaikuttavat osaltaan myös ajoaikaan, joten tuo luvattu 15–20 minuuttia voi vaihdella ympäristön mukaan.  Akku ja laturi ostettava erikseen.

TR02 runko

Lisätietoja
Tuotekoodi TR02
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.