Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

RC auto TeamC TR02 RTR

Tuotekoodi
TR02
RC auto TeamC TR02 RTR
RC auto TeamC TR02 RTR RC auto TeamC TR02 RTR RC auto TeamC TR02 RTR

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

159,90 €
RC auto TeamC TR02 RTR
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Päätettiin ottaa RC-autoja vähän eri sarjoista valikoimaamme, koska tämä on tosi hyvä harrastus kaikenikäiselle harrastajalle. Harrastuksellakin pitää olla alkunsa, ja tämä TR02 on oikein passeli malli aloittaa hivuttautuminen soramontuilta kilpa-areenoille.

TR02 RC-auto on passeli juuri aloittelevalle

TR02 on ajovalmis sähkökrossari, joka soveltuu pienen tai ison aloittelijan käyttöön. Mallia ei saa silti sekoittaa kauko-ohjattaviin leluautoihin, vaikka TR02 onkin yksinkertaisempi.

Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta TR02 ei kulu yhtä paljon, mikä tekee tietysti suuren säästön käyttökuluissa. Kalliimmissa RC-automalleissa täytyy nimittäin varautua osien reiluun vaihtamiseen. Myös takavetoisuus mallissa tuottaa vain noin puolet normaalikulumisesta.

TR02

RC-auton kauko-ohjaus

Pienoisautoa voit ohjata 2,5 Ghz –radiotekniikkaan pohjautuvalla kauko-ohjaimella. Tekniikan ansiosta ympäristö ei tuota signaaliin minkäänlaista häiriötä, eli voit ajaa porukalla useampia RC-autoja samalla alueella.

Yleistä huomioitavaa RC-autoista

RC-autoissa auton nopeus on suurin piirtein 40–60 km/h eri välityksin.  Ajojalusta ja lämpötila vaikuttavat osaltaan myös ajoaikaan, joten tuo luvattu 15–20 minuuttia voi vaihdella ympäristön mukaan.  Akku ja laturi ostettava erikseen.

TR02 runko

Lisätietoja
Tuotekoodi TR02
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.