RC auto TeamC TR02 RTR

Tuotekoodi: TR02

RC auto TeamC TR02 RTR

Lisää kuvia

RC auto TeamC TR02 RTR

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
159,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Päätettiin ottaa RC-autoja vähän eri sarjoista valikoimaamme, koska tämä on tosi hyvä harrastus kaikenikäiselle harrastajalle. Harrastuksellakin pitää olla alkunsa, ja tämä TR02 on oikein passeli malli aloittaa hivuttautuminen soramontuilta kilpa-areenoille.

TR02 RC-auto on passeli juuri aloittelevalle

TR02 on ajovalmis sähkökrossari, joka soveltuu pienen tai ison aloittelijan käyttöön. Mallia ei saa silti sekoittaa kauko-ohjattaviin leluautoihin, vaikka TR02 onkin yksinkertaisempi.

Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta TR02 ei kulu yhtä paljon, mikä tekee tietysti suuren säästön käyttökuluissa. Kalliimmissa RC-automalleissa täytyy nimittäin varautua osien reiluun vaihtamiseen. Myös takavetoisuus mallissa tuottaa vain noin puolet normaalikulumisesta.

TR02

RC-auton kauko-ohjaus

Pienoisautoa voit ohjata 2,5 Ghz –radiotekniikkaan pohjautuvalla kauko-ohjaimella. Tekniikan ansiosta ympäristö ei tuota signaaliin minkäänlaista häiriötä, eli voit ajaa porukalla useampia RC-autoja samalla alueella.

Yleistä huomioitavaa RC-autoista

RC-autoissa auton nopeus on suurin piirtein 40–60 km/h eri välityksin.  Ajojalusta ja lämpötila vaikuttavat osaltaan myös ajoaikaan, joten tuo luvattu 15–20 minuuttia voi vaihdella ympäristön mukaan.  Akku ja laturi ostettava erikseen.

TR02 runko

Lisätietoa

Tuotekoodi TR02

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

RC auto TeamC TR02 RTR3.001

Pieni hetki