PUUTARHAVILJELY - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa, ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 37

Sivu:

  1. 1
  2. 2

PUUTARHAVILJELY

 

Tämä kuuluu kesään niin kaupungeissa, maaseudulla, omakotitalossa kuin mökilläkin. Puutarhaviljelyn avulla saa nauttia omista kasvatuksistaan ja pihan säkenöivästä vehreydestä. Ovathan myös kasvit eräänlainen pihan sisustuskeinokin toivottaa vieraat haltioituneena kylään. Kasvata koristekasveja tai säväytä grillauksen ohessa upeilla yrttivalinnoillasi. Kaikki kesäsalaattiin voi olla omalla takapihallasi! 


Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin! 

 

KEKKILÄN TUOTTEET

 

Olemme ottaneet valikoimaamme Kekkilän tuotteet kestävän kehityksen nimissä. Kekkilä valvoo omaa toimintaansa aina alihankkijoista omiin työntekijöihinsä saakka. Yrityksen arvoja sääntelevät vastuullisuus, ympäristöystävällisyys, työturvallisuus ja työhyvinvointi. 


Valikoimassamme ovat viljelyslaatikot ja hyllyt erilaisineen kokoineen. Näitä voi käyttää kasvihuoneissa, pihalla, osaa jopa parvekkeella ja sisätiloissa. 

 

Erikoismultaa saa isoina erinä, ja niillä saa vaihdetta pihan mullan ravinteikkuuden uuteen. Koristekivet ja muut vastaavat pakkaukset tarjoavat pihaan kasvien lisäksi myös muuta ilmeikkyyttä. 

 

Kompostointi on Kekkilällä iso osa-alue. Kekkilän tuotteissa on kompostoreja ja kompostoivia käymälöitä. Jätevesiasetus esimerkiksi ottaa tarkemman vahdin mökkien jätevedestä 2019 lokakuun alussa, johon mennessä suurin osa mökeistä täytyy olla asetuksen mukaisia. Siksi kannattaa myös kompostoivat käymälät ottaa mietintään! 

 

Toimitamme kaikki yli 50 euron tilaukset ilmaisella toimituksella lähipakettipisteeseen. Yli 125 euron tilaukset saat kotiin kannettuna. 

Pieni hetki