Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Puolapuut GYMSPORT, puiset 195x80cm, musta

Tuotekoodi
8900
Puolapuut GYMSPORT, puiset 195x80cm, musta
Puolapuut GYMSPORT, puiset 195x80cm, musta Puolapuut GYMSPORT, puiset 195x80cm, musta
Puolapuut GYMSPORT, puiset 195x80cm, musta
ALE
-30%
24.1.2022 asti
TARJOUS

Saatavuus: Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

199,00 € 139,00 € Säästät: 60,00 €
Tyylikkäät GYMSPORT puolapuut nyt saatavilla. Leveys 80 cm, korkeus 195 cm. Minimi huonekorkeus tälle mallille 240 cm. Käyttäjän max. paino 95 kg. Materiaalina maalattu mänty ja vaneri.
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Tyylikkäät GYMSPORT puolapuut nyt saatavilla. Leveys 80 cm, korkeus 195 cm. Minimi huonekorkeus tälle mallille 240 cm. Käyttäjän max. paino 95 kg. Materiaalina maalattu mänty ja vaneri.

Materiaalit:

  • Reunat vaneria, puolat mäntyä
  • Mitat koottuna: 195 x 80 x 15,8 cm
  • Laatikon mitat: 110 x 28 x 18 cm
  • Mukana: kulmaraudat, kokoamisohje Huom.

Seinämateriaalille sopivat 80 mm ruuvit ja proput ei sisälly. Vaadittava huonekorkeus 240 cm

 

Puolapuita käytetään kasvavien lasten motoriikan ja lihasten harjoittamiseen, mutta ne soveltuvat loistavasti myös aikuisille. Niillä voi jokainen tehdä tasoisensa treenin, oli sitten aloittelija tai ammattilainen.

Puolapuut soveltuvat liikunta- ja kuntosalien lisäksi myös, kotiin huoneisiin tai autotalleihin. Puolapuut kotiin kestävät mallista ja materiaalista riippuen 100 - 300 kiloa.

Puolapuut soveltuvat monenlaiseen käyttöön

Puolapuita voidaan käyttää niin monenlaiseen venyttelyyn, treenaamiseen kuin leikkimiseenkin. 

Venyttely

Puolapuissa on helppo venytellä varsinkin ylävartaloa, esimerkiksi roikkumalla. Puolapuut kuitenkin soveltuvat koko vartalon venytykseen. Esimerkiksi selkää voi venyttää roikkumalla käsillä ja jalkoja nostamalla niitä eri korkeuksilla oleville tangoille.

Voimatreeni

Puolapuilla onnistuu vartalon monipuolinen treenaus. Vain mielikuvitus on rajana miten puolapuita käyttää eri lihasten treenaamiseen. Lisävarusteilla saat puolapuista vieläkin monipuolisemmat, esimerkiksi lisäkahvoilla helpotat roikkumiseen liittyvien harjoitusten tekemistä, kuten leuanvedot ja jalkojen nostot. Lisää tietoa treenausharjoituksista puolapuiden kanssa löydät helposti netistä.

Lapsille

Puolapuut ovat loistava laite kehittämään lasten voimaa ja motoriikkaa. Niissä kiipeily on hauskaa ja lapset voivat leikkimällä kehittää fyysistä kuntoa. Puolapuihin voi myös kiinnittää liukumäkiä, koripallokoreja, kiipeilyköysiä ja voimistelurenkaita, millä lapset voivat leikkiä.

Korkeus ja leveys - Puolapuiden korkeuteen kannattaa ottaa huomioon huoneen korkeus ja käyttäjän pituus. Esimerkiksi jos puolapuissa tekee leukoja, on suositeltavaa jättää tilaa yläpuolelle, ettei pää osu kattoon. Leveydessä huomioitavaa on niiden vievä tila. Tietenkin leveämmillä puolapuilla pystyy tekemään helpommin ja monipuolisemmin liikkeitä. On suositeltavaa hankkia ainakin 80 cm leveät puolapuut.

Miten tuote kannattaa kiinnittää turvallisesti?

Puolapuut on suositeltavaa kiinnittää kunnolla seinään. Kunnollisella kiinnityksellä puolapuissa pystyy kiipeilemään ja roikkumaan annetun painorajan mukaan turvallisesti. Ne voidaan asentaa betoni-, tiili-, kivi- ja puunrunkoiseen seinään. Puurunkoisessa kannattaa valita puolapuiden leveys sen mukaan, että niiden kiinnityskohdat osuvat runkojen kohdille. Tiilirunkoisessa huomioi, että kiinnitys on itse tiilissä, eikä saumoissa. Monissa tuotteissa tulee mukana niihin kuuluvat kiinnitys tarvikkeet, tarkista tuotetiedoista kuitenkin, että ne soveltuvat seinän materiaaliin.

Lisätietoja
Tuotekoodi 8900
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.