Pöytägrilli kotaan, Apetit JTG/2, 8-kulmaiseen huvimajaan

Lisää kuvia

Pöytägrilli kotaan, Apetit JTG/2, 8-kulmaiseen huvimajaan

Tuotekoodi: 131


  • Graniittiset sivutasot, jonka äärellä voi syödä

  • Suunniteltu 8-kulmaiseen huvimaajaan

  • Äärimmäisen hyvännäköinen yksilö

  • ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Saatavuus: Saatavilla, toimitusaika 5-7 arkipäivää

1 799,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Huhhei! Huvimajaan löytyisi nyt sinulle käsittämättömän kaunis yksilö, nimittäin tämä Apetit JTG/2  on äärimmäisen hyvännäköinen. Sen ääressä voit jopa syödä tulihohkauksen ollessa hiilloksella. Grillin saat herättämään ihastusta ja kateutta ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA! Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen mitä tarvitset grillin käyttöön sisätilassa tai katoksessa. 

Miksi tämä pöytägrilli?

- Graniittiset sivutasot, jonka äärellä voi syödä
- Suunniteltu 8-kulmaiseen huvimaajaan
- Äärimmäisen hyvännäköinen yksilö
- ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Pöytägrilli APETIT JTG/2

APETIT JTG/2 on hiilikäyttöinen grillijuhlien bravuuri. Se on pyöreämallinen ja sopii kaikista parhaiten kuusikulmaisiin huvimajoihin. Pöytälevy on grillissä aitoa graniittia, jonka alla on teräskehikko. Graniittiset pöytälevyt ovat helpot pitää puhtaana ja kestävät varmasti pitkään.  Pöytälevyn halkaisija on 157 cm.


Molemmissa Apetit pöytägrillin malleissa on grillausta nopeuttava grillaustaso. Huomioithan, että tähän malliin voit hankkia myös lisäosia, mutta ole niistä erikseen yhteydessä meihin. Esimerkiksi kaasukäyttö on mahdollista, sillä vaihdon polttotyypistä voit tehdä toiseen helposti.

Tulipesä

Grillin tulipesä on polttomaalattu. Palamista säädät tuhkalaatikon avulla, jolla voit rajoittaa korvausilman määrää. Jalkaosa on alusinkkilevyä, ja sen pohjassa on suljettava korvausilmaventtiili.

Huuva

Savuhuuva on säädettävissä yhdellä kettingillä. Se on materiaalina pulverimaalattu antiikkikuparilla. Huuvan + hormin pituus: 68 +100 cm. Yläpiipun pituus: 75 cm. 

Lisävarusteet:
- kaasuvarustus

Apetit Pöytägrillit ovat Jalotakan perinteisiä huvimaja grillejä. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen mitä tarvitset grillin käyttöön sisätilassa tai katoksessa. Saatavilla on myös runsaasti lisävarusteita. Katso lisää lisävarusteita kohdasta.

 

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 131
Tuotemerkki Kotka-grilli
Grillityyppi Laavu- ja kotagrilli
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa Toimitamme pihagrillin yhdellä lavalla, ja se toimitetaan meidän omasta varastosta. Näin toimitus on perillä erittäin nopeasti! Grilli on tiiviisti pakattu ja suojattu. Pihagrillit painavat yleensä aika paljon, joten sen siirtelyyn kannattaa varata apuvoi
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat Pöytätason halkaisija 157 cm, työtason korkeus 70 cm, piipun korkeus 274 cm
Paino 180 kg
Grillauspinta-ala ø 58 cm

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki