Polttava käymälä

Taulukkona  Listana 

5 Nimike(ttä)

El-dorado liitetään 10A sulakkeen vaiheeseen, jolloin El-dorado on kyseisen vaiheen ainoa kulutuslaite. Samaan vaiheeseen voidaan toki kytkeä muitakin laitteita, kunhan ensin varmistat, ettei muuta laitetta käytetä samaan aikaan vessan kanssa. Mieluummin vain vessa yksin tähän vaiheeseen.

 
Voiko El-doradoa käyttää kaasulla?


Ei voi. El-dorado on tarkoitettu asunnoille, jossa 230V jännite, eli verkkovirta on oltava.

  
Mikä on polttavan El-doradon kapasiteetti?


Maahantuojamme on laskenut El-doradon kapaisteetiksi 12 käyttäjää per päivä. Tämähän täysin riippuu täysin WC:n käyttötiheydestä.  Jokainen ”polttosykli” kestää noin 60minuuttia. Tuhka-astia kannattaa vähintään kerran viikossa tyhjentää.

Polttokäymälää voi käyttää myös palamisen aikana. Käytä sitä tavalliseen tapaan ja muista painaa lopuksi vihreää painiketta, jolloin polttokammio avautuu tiputtaen tuotoksen palotilaan. Uusi käynti aktivoi täysin uuden kokonaisen 60 minuutin polttosyklin. Toisaalta energiaa kuluu paljon vähemmän, koska vastukset ovat jo valmiiksi lämpöisenä.

 

Käymälä hurisee yhä tunnin polton jälkeenkin?


Jokainen ”polttosykli” kestää noin 60 minuuttia. Sen sijaan tuuletin käy niin kauan, kunnes käymälä on jäähtynyt. Tämä kestää jotain minuutteja polton päättymisen jälkeen.

 

Mitä lisätarvikkeita tarvitset WC:n asentamiseen ja käyttämiseen?


Hanki ehdottomasti ilmastointipaketti. Paketissa on kaikki, mitä tarvitset saadaksesi asianmukaisen ilmanvaihdon. El-dorado tuottaa jonkin verran hajua, joten siksikin ilmastointi on tärkeä.

 

El-doradon mukana tulee pieni aloituspakkaus kertakäyttöisiä käymäläpusseja, mutta hanki saman tien lisää 500 kpl paketti, ettei heti lopu kesken. Käymäläpusseille on oma pidikkeensä, jossa pussit pysyvät näpsäkästi järjestyksessä ja hollilla.
  

Minkälaisen pitää olla käymälätilan tuuletus?


Tärkeintä on tuuletusventtiili ja sen oleminen auki käytön aikana. Venttiilin koko tulisi olla vähintään 15 x 15 cm. Ihanteellinen paikka tuuletusventtiilille on seinän alaosassa WC:n välittömässä läheisyydessä.  Huoneessa ei saa olla mitään muuta koneellista tai mekaanista ilmanvaihtoa.

Pieni hetki