Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55

Lisää kuvia

Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55

Tuotekoodi: GL.55.XL-CAPB55-COP.BIG.55-CMV55


  • Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm

  • Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs

  • Teet tällä myös lätyt!

  • Sivutasot ja paikka kaasupullolle

Saatavuus: heti varastossa

1 592,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Ei voi olla huonolaatuinen grilli, kun käytössä on lääke- ja elintarviketeollisuudesta tutut pintamateriaali AISI 304 ruostumaton teräs. Lisäksi ekologisuus on tässä äärimmäisen kovalla painotuksella, ja grilliä voikin käyttää ympärivuotisesti ilman hukkalämpöä ja ylimääräistä kaasunkulutusta.  Grillin saat kotiovelle ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA!

Miksi tämä kaasugrilli?

- Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm
- Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs
- Teet tällä myös lätyt!
- Sivutasot ja paikka kaasupullolle

Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55

Materiaali tässä kaasugrillissä on AISI304 ruostumatonta terästä, mikä on varsin yleinen työpinta lääke- ja elintarviketeollisuuden piirissä. Kannen alta paljastuu parilapinta.  Se on käytännössä integroitu grillipöytään. Parilassa on perinteinen hyvän pihvipinnan luomiseksi oleva aaltoileva pinta mutta myös sileän pinnan puoli. Parilan paistoala on 53 x 40 cm.

Erikoisuutena ympärivuotinen grillausmahdollisuus

Rasvapalot ovat olemattomia, koska parilat estävät tapahtumaketjun. Myös ruuan maku pysyy samankaltaisena koko grillausvaiheen ajan. Kannen ansiosta PLA.NET pystyy toimimaan myös talviaikaan. Siksi ei tarvitse ajatella grillikauden olevan pelkästään huhti-lokakuun. Ja mehän emme halua rajata sitä!

Muista osista

Kannessa ei ole lämpömittaria, mihin on totuttu muissa kaasugrilleissä. Polttimia on kaksi, jotka saat päälle piezo-sytytyksellä.  Sivutasoja on perinteiseen tapaan kaksi, ja kaasupullolle on paikka alapuolella olevassa avoimessa vaunussa. 

Ekologisuus

Kun yleensä puhutaan ekologisuudesta, haluamme siihen oikeasti takeita. Tätä grilliä voidaan kutsua ekologiseksi, koska kypsennys ja lämpeneminen tapahtuu muutamassa minuutissa 270 asteeseen, jopa ympäri vuoden.  Kaasunkulutus on pientä, eikä hukkalämpöä synny muiden kaasugrillien tapaan. Perinteinen 30 mbarin matalapainesäädin ei kuulu mukaan, mutta toimii tässä kaasugrillissä.

Puhdistaminen

Koska kyseessä on tasapintainen parila, sen voit käytännössä vetää pyyhkimällä itseesi päin kaiken roskan. Jälleen kerran PLA.NET tekee poikkeuksen muihin kaasugrilleihin tässä: Rasvapastia on grillin edessä pitkänä kouruna. Kaikki neste valuu tähän astiaan ja loput saat pyyhittyä vaikka lastalla/harjalla pois.  Rasvakaukalo irtoaa edestä todella helposti, ja sinä vain kaadat liat menemään.

Laavakivistä on jonkin verran tullut kysymyksiä meille, miten niitä tulisi hoitaa. Niitä ei periaatteessa tarvitse kauheasti ajatella vaihtavan, mutta jos sellainen olo on, varakiviä on kyllä mahdollista ostaa.

Lisätietoa

Tuotekoodi GL.55.XL-CAPB55-COP.BIG.55-CMV55
Tuotemerkki PLA.NET
Grillityyppi Kaasugrilli
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat Kanta 113 cm, korkeus 114 cm, syvyys 113 cm
Materiaali AISI-304 ruostumaton teräs
Grillauspinta-ala 53 x 40 cm
Poltinten määrä 2 poltinta
Sytytin Piezo
Kaasupaine 30mbar
Säilytystila Avoin tila alapuolella, sivutasot
Pyörät 2 kpl
Hyväksynnät

 

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki