Pizzauuni KOBE kaasugrilliin

Tuotekoodi: 72902

Pizzauuni KOBE kaasugrilliin

Lisää kuvia

Tämä on ltava jokaisella kaasugrillin omistajalla! Paas yllättäen kaverisi ja tee parhaimmat pizzat ulkona kaasugrillin avulla!

+ Ei ole ihan joka jampalla tällaista lisää grillissä

+ Toimii pizzantekoon, leipäsiin yms vastaavaan valmistukseen

+ Lämpöskaala on 150–432°C ja perustuu grillin omaan lämpöön Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus
99,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Tämä on ltava jokaisella kaasugrillin omistajalla! Paas yllättäen kaverisi ja tee parhaimmat pizzat ulkona kaasugrillin avulla! Tämä pizzauuni on kokoluokassaan aika passeli kaikkiin vähintään 3-polttimisiin kaasugrilleihin, ehkä osaan hiiligrilleistäkin. Uuni ei edellytä omaa virtalähdettä, vaan lämpö tulee grillistä uuniin alaosan ritilän läpi. ILMAINEN TOIMITUS!

Miksi pizzauuni?

  • Ei ole ihan joka jampalla tällaista lisää grillissä
  • Toimii pizzantekoon, leipäsiin yms vastaavaan valmistukseen
  • Lämpöskaala on 150–432°C ja perustuu grillin omaan lämpöön
  • Mukana pizzakivi 

Pizzauuni kaasugrilliin? Kyllä kiitos! 

Näin voit yllättää kaverisi poikkeuksellisella keinolla: Kaasugrilli soveltuu pizzantekoon! Harvinaisempi näkyhän se on, ja oikeastaan juuri siksi se on ihan mieletön oivallus. Uunin koko on leveimmiltä kohdiltaan 41 x 36 x 13,5 cm ja kapeimmillaan yläosastaan 38 x 36 x 13,5 cm. Se mahtuu siis suurimpaan osaa kaasugrillejä, mutta varmistathan vielä näillä mitoilla sen sopivuus grilliisi. Uuni painaa 5,6 kg. Jos olet samalla hankkimassa grilliä, tarkista myös siitä tiedot. PS. Mikäli grillissä ei ole tietoja, pistä asiakaspalveluumme viestiä niin sisältötiimimme selvittää ja korjaa mitat. 

Pizzauunin sisällä on pyöreä 30 cm läpimitan pizzakivi, jonka paksuus on 8 mm. Se lepää irrotettavan ja rei'itetyn teräsritilän päällä. Teräsritilän reikien läpi grillin lämpövoima pääsee pizzakiveen ja uuniin. Uunin päällä on sinulle lämpömittari, jossa on kolme värikoodein ilmaistua lämpötilaa. Miedon lämpötilan tehot ovat 30–150°C, hivenen kuumemmat lämpötilat 150–320°C ja infernaaliset tehokuumuudet 320–430°C. Koska tämä on aika kuuma teräsvuorauksensa ansiosta, on molemmilla sivuilla kintaille sopivat urat kiinniottoon ja siirtämiseen. 

Pizzakivi on pyöreä läpimitaltaan 30 cm x 8 mm. Se kannattaa lämmittää grillin mukana hitaasti, kuin myös jäähdytys rauhassa. Liian nopeat lämpötilamuutokset halkaisevat kiven.

Ei kun antoisia pizzahetkiä kaasugrillisi kanssa! 

Pizzauunin speksit ovat yhteenvetona: 

  • Leveät ulkomitat: 41 x 36 x 13,5 cm
  • Kapeamman yläosan ulkomitat:  38 x 36 x 13,5 cm 
  • Sisäosan mitat: 33.5 x 34 x 7,5 cm   
  • Pizzakivi on pyöreä 30 cm paksuu 8 mm
  • Terästä, kiveä

Lisätietoa

Tuotekoodi 72902
Takuu 2 vuotta
Campaign label (MARKKINOINTI) 0

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pizzauuni KOBE kaasugrilliin4.805

Pieni hetki