Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Pizzakivi STONE SQUARE, 34 x 44 cm

Tuotekoodi
4640

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

34,90 €
Pizzakivi STONE SQUARE, 34 x 44 cm
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Mikäli olet joskus valmistanut pizzaa kotonasi olet varmaankin huomannut että pizzaan on lähes mahdotonta saada se paikallisesta pizzeriasta tuttu rapea ja herkullinen pohja joka on jokaisen maukkaan pizzan perusta. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on onneksi keksitty pizzakivet! Stone Square pizzakivi on suorakulmion muotoinen, kivestä valmistettu paistokivi jonka avulla saat pizzoihisi herkullisen rapean pohjan.

Stone Square pizzakivi imee itseensä uunin tuottamaa lämpöä ja säteilee sitä tasaisesti pizzasi pohjaan. Näin ollen itse tekemä pizzasi tulee maistumaan yhtä herkulliselta kuin ravintolan aidossa kiviuunissa valmistettu pizza. Stone Square pizzakivi on 34 cm leveä ja 44 cm korkea, sen päälle mahtuu siis suurempikin pizza kerralla. Keraamisen pizzakiven mukana saat kätevän paistolevyn joka asetetaan pizzakiven päälle pitämään kiven puhtaana.

Aivan kuten muutkin myymämme pizzakivet sopii Stone Square pizzakivi kaikkiin tavallisiin uuneihin ja myös sähkö- ja kaasugrilleihin. Laitamme tarkemmat käyttö- sekä puhdistusohjeet tulemaan tilauksesi mukana!
 

Tsekkaa muuten, miltä näyttää Habanerokitchen.comin pizzakiviherkut. Meillä on jo ainakin nälkä!
 

Ali Jahangiri pizzakivi-hommissa: 

 

Parmaa. Mozzarellaa, vuohenjuustoo. #tääisikäyttäähäshtägejä ja #pizzakiveä

Kuva, jonka Ali Jahangiri (@alijahangirifi) julkaisi11. 10ta 2015 klo 6.07 PDT

Lisätietoja
Tuotekoodi 4640
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.