Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Pizzakivi

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Miten pizzakiveä käytetään?

Pizzakivi on kiveä, joka on altis nopeille lämpötilojen vaihteluille. Sen vuoksi kaikki pizzakivet tulisi lämmittää grillin tai uunin mukana, jotta äkillinen lämpötilamuutos ei lohkaise sitä. Pizzan voi laittaa suoraan kiven päälle. Kivi imee pizzan pohjasta kosteutta, jolloin myös pohja rapeutuu taivaalliseksi täytteiden lisäksi. Käytön jälkeen pizzakivi palautetaan samalla tavalla jäähtyen.

Miten pizzakivi puhdistetaan?

Pizzakivi imee itseensä myös nestettä, joten voi tulla paikoin värimuutoksia, joita ei saa pois. Jauhot ja palaneet ainesosat saa helposti harjaamalla pois.

Sopiiko pizzakivi uuniin?

Pizzakivi toimii hyvin uuniin. Kaikki pizzakivemme ovat sopivan kokoisia uuniin käytettäväksi. 

Sopiiko pizzakivi grilliin?

Suuri osa pizzakivistämme pitäisi mahtua erinomaisesti vähintään 3-poltin kaasugrilleihimme. Tarkistathan vielä kiven mitat verrattuna grillausalan mittoihin. 

Pizzakivi Laavu - vahva suosituksemme!

Olemme vuosia myyneet erinomaista pizzakivi laavuamme. Se on kestävin ja suosituin pizzakivemme koko valikoimastamme. Se sopii kokonsa puolesta grilliin ja myös keittiön uuniin. Pizzakivi Laavu lämmitetään, uunin tai grillin mukana, jotta se ei halkea. Pizzapohja tehdään ja heitetään kiven päälle pizzalapiolla. Pizzakivi imee pohjasta kosteuden, joten pohjasta tulee erinomaisen rapea. Pizzakivi Laavun mitat ovat 37x37cm. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.