Reppujakkara, Retki, 40 litraa

Tuotekoodi: R2636

Reppujakkara, Retki, 40 litraa

Lisää kuvia


  • Pakkasta kestävä ruokatasku

  • Tukeva ja pehmeä istuin

  • Taskuja ja tilaa

  • Oliivinvihreä väritys

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
49,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Monipuolinen reppujakkara on kätevä kamu sekä pilkkijöille että erämiehille. Mukava 45 cm korkuinen reppu on yhdistetty pehmeäistuttavaan vahvaan jakkaraan. Taskuja on enemmän kuin hallitus ehtii leikata.

Miksi tämä pilkkireppu?

- Pakkasta kestävä ruokatasku
- Tukeva ja pehmeä istuin
- Taskuja ja tilaa
- Oliivinvihreä väritys

Pilkkireppu

Jotkut reput on tarkoitettu ihan todelliseen eräilyyn. Tämä tässä on pilkkireppu, joka toimii niin metsämiehen kuin pilkkijän parhaana kaverina. Repun tilavuus on 40 litraa ja korkeus 45 cm. Sen materiaali on sataprosenttista PES:iä. Oliivinvihreä väri kaiken kukkuraksi vielä kruunaa erärepun fiiliksen.

Pilkkireppu pilkkimiseen

Pohja on vedenpitävä. Se on jo olennainen asia, joten jään pinnalla oleva vesi ei tule missään nimessä pohjan läpi kastelemaan tavaroita. Repussa on Thermo System -lämpöeristetty pullotasku, johon voit laittaa eväät kaikessa rauhassa pelkäämättä, että ne jäätyvät (ainakaan heti).

Repussa on pilkkivälineille olennaiset taskut, joten ne ovat siististi hollilla, kun olet kohteessasi. Istuin on pehmustettu, joten mukava filosofinen hetki keskellä Suomen luontoa täydellistyy.

Metsästykseen

Erämiehen reppuhan tämä tosiaan on myös! Sen lisäksi, mitä edellä kerroimme pilkkivälineistä, repussa on myös etutaskussa paikka trangiakeittimelle, sekä säillytystila retkikirveelle. Repun vyössä on paikka panoksille. 

Lisätietoa

Tuotekoodi R2636
Mitat 45 cm korkea
Paino 3,1kg
Materiaali 100% PES

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki