Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Rakenna kesäpiha! Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Reppujakkara, Retki, 40 litraa

Tuotekoodi
R2636

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 €

  • Pakkasta kestävä ruokatasku

  • Tukeva ja pehmeä istuin

  • Taskuja ja tilaa

  • Oliivinvihreä väritys

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Reppujakkara, Retki, 40 litraa
Reppujakkara, Retki, 40 litraa Reppujakkara, Retki, 40 litraa Reppujakkara, Retki, 40 litraa Reppujakkara, Retki, 40 litraa

Monipuolinen reppujakkara on kätevä kamu sekä pilkkijöille että erämiehille. Mukava 45 cm korkuinen reppu on yhdistetty pehmeäistuttavaan vahvaan jakkaraan. Taskuja on enemmän kuin hallitus ehtii leikata.

Miksi tämä pilkkireppu?

- Pakkasta kestävä ruokatasku
- Tukeva ja pehmeä istuin
- Taskuja ja tilaa
- Oliivinvihreä väritys

Pilkkireppu

Jotkut reput on tarkoitettu ihan todelliseen eräilyyn. Tämä tässä on pilkkireppu, joka toimii niin metsämiehen kuin pilkkijän parhaana kaverina. Repun tilavuus on 40 litraa ja korkeus 45 cm. Sen materiaali on sataprosenttista PES:iä. Oliivinvihreä väri kaiken kukkuraksi vielä kruunaa erärepun fiiliksen.

Pilkkireppu pilkkimiseen

Pohja on vedenpitävä. Se on jo olennainen asia, joten jään pinnalla oleva vesi ei tule missään nimessä pohjan läpi kastelemaan tavaroita. Repussa on Thermo System -lämpöeristetty pullotasku, johon voit laittaa eväät kaikessa rauhassa pelkäämättä, että ne jäätyvät (ainakaan heti).

Repussa on pilkkivälineille olennaiset taskut, joten ne ovat siististi hollilla, kun olet kohteessasi. Istuin on pehmustettu, joten mukava filosofinen hetki keskellä Suomen luontoa täydellistyy.

Metsästykseen

Erämiehen reppuhan tämä tosiaan on myös! Sen lisäksi, mitä edellä kerroimme pilkkivälineistä, repussa on myös etutaskussa paikka trangiakeittimelle, sekä säillytystila retkikirveelle. Repun vyössä on paikka panoksille. 

Lisätietoja
Tuotekoodi R2636
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.