VIERASMAJAT JA -MÖKIT
Ilmainen kotiinkuljetus!

23
1
1

Taulukkona  Listana 

25 Nimike(ttä)

LUOMAN LILLEVILLA 

 

Luoman Lillevilla -tuotteissa on korkealaatuisen puutavaran ja vastuullisen toiminnan kriteerit. Jokaisessa Lillevillan puurakennuksessa on pohjoisen parhainta havupuuraaka-ainetta, ja säänkestävyys on tehty parhaaksi A-luokaksi. Puutarva on sertifioitu PEFC-sertifikaatilla, minkä ansiosta Luoman kykenee seuraamaan jokaisen raaka-aineensa alkuperän. 

 

Luoman oy takaa tuotteillensa ympäristöystävällisyyden ja laadun kriteerit. Luoman on sitoutunut tekemään jatkuvasti erilaisia kehitystöitä ympäristöosaamisessaan, ja näitä kriteerejä valvotan ISO 9001 ja 14001 -sertifikaattien avulla. 

 

Lillevilla -valikoimaa meillä on Grillikaupassa tällä hetkellä kattavasti. Valikoimassamme on erilaisia vierasmajoja eri pinta-aloilla. Lisäksi valikoimassamme ovat erilaiset varasto- ja yleiset säilytystilat. On siellä myös katoksia, leikkimökki ja kesäkeittiökin

 

Luoman Lillevilla -tuotteet toimitetaan rahtina kesämökille, kotipihalle rahtikuluitta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, ja kerromme lisää toimituksesta 

AARNI

Aarni -sarjan elementtivarastot ovat vähintään 99 prosenttisesti suomalaista työtä. Ne valmistetaan sinulle Lahdessa. Kaikki Aarni-tuotteet toimitetaan erikoisrahtikuljetuksena kotipihaasi saakka. Tuotteet saapuvat kappaletavarana kuorma-autolla, jossa on perälautanostin.


Asennuksen toteuttaa esimerkiksi 8 neliön varastolle jopa 1–2 tunnissa, kun puhutaan pelkästään lattiasta ja seinistä. Suurin aika asentamisessa menee aina kattoon.  Katon asentamiseen menee jopa 1–1,5 työpäivää‚ riippuen onko asentaja ammattilainen vai ei. 


Nämä tuotteet ovat suunniteltuja suomalaisiin olosuhteisiin, joten katto kestää lunta oikein asennettuna. Runsaslumisina talvina toki kannattaa aina muistaa erillinen lumenpoisto katolta. 

Aarni -sarja saattaa edellyttää rakennusluvan, joten tarkistathan aina oman kuntasi rakennusvalvonnasta etukäteen ennen kuin tilaat. Ilmainen palautusoikeus ei koske nimittäin erikoisrahtituotteita. 

Tarkistathan aina

Pieni hetki