Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Pihalle

Oma koti kultasein, piha paras paikka olla. Näin se vaan on! Grillikauppa on enemmän kuin pelkkä grilleihin erikoistunut verkkokauppa! Ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa.

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet

Katso kaikki tuotteet

Kasvihuoneet

Valikoimamme kasvihuoneet ovat joko lasisia tai kennolevyillä varustettuja. Lasi on karkaistua ja kestää hyvin. Kennolevyt ovat taasen UV-suojattuja ja kestävät auringon säteiden vaikutukset. Trendikkäin vaihtoehto on nyt mustakehikkoinen kasvihuone. Lisäksi kasvihuoneista rakennetaan ns. Secret getaway -huoneita, joissa voi viettää aikaa. Sinä päätät, haluatko perinteisen vai uudenlaisen tavan nauttia kasvihuoneesta!

Pressutallit

Pressutallit

Katso kaikki tuotteet

Pressutallit

Pressutallit ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Lähtökohtaisesti suosittelemme valitsemaan 500g/m2 vahvuuden, sillä se on suomalaisiin olosuhteisiin hyvä vahvuus. Vahvempaakin löytyy 900g/m2.

Koiratarhat

Koiratarhat

Katso kaikki tuotteet

Koiratarhat

Rakenna pihallesi koiratarha! Valikoimassamme on tällä hetkellä sekä katettuja että ylhäältä avoimia koiratarhoja.

Paviljongit

Paviljongit

Katso kaikki tuotteet

Paviljongit

Paviljonki on kesäinen kevyt katos pihamaalla, jossa voi nauttia aamukahvit lintujen aamulaulannan kera. Paviljongit mahdollistavat myös juhlatilaisuuksissa catering-pisteen, sillä osassa malleista on hyttysverkot estämässä vääriä vieraita herkuille.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Meillä on ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa! Lisäksi voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.