Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Pihalle

Oma koti kultasein, piha paras paikka olla. Näin se vaan on! Grillikauppa on enemmän kuin pelkkä grilleihin erikoistunut verkkokauppa!

Pressutallit

Pressutallit

Katso kaikki tuotteet

Pressutallit

Pressutallit ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Lähtökohtaisesti suosittelemme valitsemaan 500g/m2 vahvuuden, sillä se on suomalaisiin olosuhteisiin hyvä vahvuus. Vahvempaakin löytyy 900g/m2.

Pihavarastot

Pihavarastot

Katso kaikki tuotteet

Pihavarastot

Pihavarasto on kaikessa yksinkertaisuudessaan käytännöllisin valinta tavaroiden säilytykseen, oli sitten kyseessä työkalut, puutarhakoneet tai koko perheen polkupyörät. Kestävien materiaalien ansiosta pihavarastot kestävät kovempiakin säämuutoksia ja ovat siksi täydellisiä ympärivuotiseen varastointiin.

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet

Katso kaikki tuotteet

Kasvihuoneet

Valikoimamme kasvihuoneet ovat joko lasisia tai kennolevyillä varustettuja. Lasi on karkaistua ja kestää hyvin. Kennolevyt ovat taasen UV-suojattuja ja kestävät auringon säteiden vaikutukset. Trendikkäin vaihtoehto on nyt mustakehikkoinen kasvihuone. Lisäksi kasvihuoneista rakennetaan ns. Secret getaway -huoneita, joissa voi viettää aikaa. Sinä päätät, haluatko perinteisen vai uudenlaisen tavan nauttia kasvihuoneesta!

Koiratarhat

Koiratarhat

Katso kaikki tuotteet

Koiratarhat

Rakenna pihallesi koiratarha! Valikoimassamme on tällä hetkellä sekä katettuja että ylhäältä avoimia koiratarhoja.

Paviljongit

Paviljongit

Katso kaikki tuotteet

Paviljongit

Paviljonki on kesäinen kevyt katos pihamaalla, jossa voi nauttia aamukahvit lintujen aamulaulannan kera. Paviljongit mahdollistavat myös juhlatilaisuuksissa catering-pisteen, sillä osassa malleista on hyttysverkot estämässä vääriä vieraita herkuille.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!