Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Pihalle

View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

  1. Pressutalli PROHALL 500G, 3x6m, kaarimalli
    Väliaikaisesti loppu
    Pressutalli PROHALL 500G, 3x6m, kaarimalli 499,00 €
    425,00 €
View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

Oma koti kultasein, piha paras paikka olla. Näin se vaan on! Grillikauppa on enemmän kuin pelkkä grilleihin erikoistunut verkkokauppa. Meillä on todella laajasti valikoimaa myös vapaa-aikaan ja erityisesti suomalaiseen kesään! Pihan tarvikkeistoon olemme valikoineet kesän suosituimmat tarvikkeet, joita ilman monen kesä ei ole kesää laisinkaan. 


Suosittelemme esimerkiksi seuraavia kategorioita koti ja piha -kategoriamme valikoimastamme: 


1) Terassikalusteet ovat meidän valikoimassamme pääasiassa polyrottingista valmistettuja ulkokalusteita. Niissä aina tulee mukana pehmusteet, sekä kalusteet itsessään on helppo koota. Terassikalusteiden tarjonta vaihtelee meillä pienestä kerrostaloparvekkeesta isokokoiseen patioon. Myös herkulliset riipputuolit ja upeat aurinkovarjot kuuluvat valikoimaamme. Yli 125 euron tilauksissa terassikalusteet toimitetaan aina perille saakka ilman erillistä toimituskulua!


2) Paviljongit ovat Grillikaupan yksi vanhimpia kategorioita, ja joka vuosi yhtä suosittuja. Paviljonki tarjoaa kesällä pienen saarekkeen pihapiiriin, jonne aurinko pääse suoraan porottamaan. Lisäksi paviljonki näyttää pihassa kauniilta. Useimmissa malleissa on vielä vesisade ja hyttysten uhka huomioitu, mutta kannattaa tuotetekstistä erikseen tämä tarkistaa. Paviljongeilla on ilmainen kotiinkuljetus!


3) Terassilämmitys on olennainen osa keväisin, kylminä kesinä ja elokuuiltaisin. Terassilämmittimien valikoimamme kattaa sähkö- ja kaasukäyttöiset lämppärit, joilla pääsee kesäiseen fiilikseen ulkolämpötilasta huolimatta. Ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron lämppäreissä, ilmainen toimitus lähipostiin yli 50 euron lämppäreissä!


4) Piharakennukset ovat vuonna 2019 lisätty uusi kokonaisuus. Kokonaisuudessa on upeita katoksia, vierasmajoja, varastokäyttöön ja mökkihuusseja. Kaikki Luoman Lillevilla -tuotteet tarjoamme ilmaisella kotiinkuljetuksella pihalle saakka! 


©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.