Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Pihagrillit, pihanuotiot

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 35

Sivu
Loading...
 1. Valugrilli Classic
  ALE
  -4%
  Varastossa
  Valugrilli Classic
  1 290,00 €
  1 240,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 35

Sivu

 

Pihagrilli (pihatakka) tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen.

 

Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä.

 

Onko eroja: Pihagrilli teräskuvulla vai ilman?

 

Kyllä on! Puuta voit polttaa vain teräskupumalleissa, sillä polttopuu kuumentaa sen verran grilliä, että ilman teräskupua oleva malli rapautuu. Ilman teräskupua olevissa malleissa voit polttaa pääasiassa hiiltä tai brikettejä. Puun polttaminen onnistuu myöskin ilman teräskupua, mutta silloin pitää aloittaa vaisulla lämmityksellä, esimerkiksi risujen poltolla, ja kasvattaa kuumuutta hiljalleen. 

 

Tutustu myös muihin eri tyyppisiin pihagrilli-malleihimme, jotka olemme lajitelleet ominaisuutensa mukaan kategorioihinsa. Tässä sivulla näet suosituimmat mallimme!  

 

Meiltä eri tyyppiset pihagrillit - ilmainen kotiinkuljetus

 

Toimitamme kaikki pihagrillit ilmaiseksi suoraan kotiovellesi ja paketissa saat kaikki tarvitsemasi osat joilla kasaat grillin käyttövalmiiksi muutamassa hetkessä. 

 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.