Pihagrillit

Ilmainen kotiinkuljetus

Pihagrilli (pihatakka) tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen.

Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä.

Onko eroja: Pihagrilli teräskuvulla vai ilman?

Kyllä on! Puuta voit polttaa vain teräskupumalleissa, sillä polttopuu kuumentaa sen verran grilliä, että ilman teräskupua oleva malli rapautuu. Ilman teräskupua olevissa malleissa voit polttaa pääasiassa hiiltä tai brikettejä. Puun polttaminen onnistuu myöskin ilman teräskupua, mutta silloin pitää aloittaa vaisulla lämmityksellä, esimerkiksi risujen poltolla, ja kasvattaa kuumuutta hiljalleen. 

Tutustu myös muihin eri tyyppisiin pihagrilli-malleihimme, jotka olemme lajitelleet ominaisuutensa mukaan kategorioihinsa. Tässä sivulla näet suosituimmat mallimme!  

Teräskuvullisessa mallissa voi polttaa puutaIlman teräskupua olevassa mallissa ei voi polttaa puuta

Meiltä eri tyyppiset pihagrillit - ilmainen kotiinkuljetus

Suosittelemme tutustumaan huippulaadukkaisiin, kotimaisiin Polar® pihagrilleihin. Meiltä on saatavilla mm. Polar M6 (kuusikulmainen tulisija) sekä Polar M8 pihagrillit. Toimitamme kaikki pihagrillit ilmaiseksi suoraan kotiovellesi ja paketissa saat kaikki tarvitsemasi osat joilla kasaat grillin käyttövalmiiksi muutamassa hetkessä. 


Taulukkona  Listana 

40 Nimike(ttä)