Pihagrilli Polar Grilli S8

Tuotekoodi: PG230AA02

Pihagrilli Polar Grilli S8

Lisää kuvia

- Kahdeksan kulmaa

- Jykevä: ei tarvitse kiinnittää maahan

- Mahtuu 10 neliömetrin kotaan tai huvimajaan

- Tässä mallissa ei ole huuvaa mukana. Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
699,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Kodassa on mukava grillata, koska tunnelmaa on! Tähän vastaa kahdeksankulmainen Polar Grilli S8 terassipaketti. Se on suomalaista työtä oleva pihagrilli, jonka tulipesän läpimitta on 50 cm. Sillä voit loimuttaa, grillata tai keittää kahvit. Toimitamme tämän grillin sinulle ILMAISEKSI ympäri Suomen.  

Miksi tämä pihagrilli?

 • Kahdeksan kulmaa
 • Jykevä: ei tarvitse kiinnittää maahan
 • huuvaa ja sadehattua ei ole mukana tässä mallissa
 • ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Polar Grilli S8 terassipaketti on jykevä

Polar Grilli S8 terassipaketti on kotimaista laatutyötä. Se on niin jykevä, ettei sitä tarvitse kiinnittää maahan millään tavalla. Tämä on suunniteltu pihakäyttöön.

Tulipesä

Tulipesän halkaisija on 50 cm. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että ruualle olisi huonosti tilaa. Valitse vain omat ruuanvalmistussuosikkisi: grillaus, savustus, loimutus tai vaikkapa kunnon pannukahvit.

Tulipesää kiertää jokaiselta kahdeksalta sivulta pöytätaso. Tason halkaisija on 100 cm ja korkeus maasta 56 cm. Turvallisuudesta huolehtii kipinäverkko, joka kulkee myös jokaisella kahdeksalla sivulla.

Materiaali

Tämä, kuten muutkin Polar Grill Pihagrillit, on valmistettu sekä mustasta että sähkösinkitystä teräksestä. Pinta on maalattu kuumankestomaalilla. Polar Grilli S8 terassipaketti on tottakai helppohoitoinen. 

Arina päivitettiin 2020 alussa teräkseen. Materiaalina teräs on kestävämpi ja käyttöikä sitä myötä pidempi. Hoito-ohjeena suosittelemme tuhka-astian säännöllistä tyhjennystä ja arinan öljyäminen puhdistuksen jälkeen. Arinan paksuus 6–8mm terästä. 

Polar Grilli S8 terassipaketti tuodaan suoraan kotiisi rahtimaksutta

Polar Grill S8:n tulipesä tarvikkeineen on pakattu laatikkoon, jonka mitat ovat 81x63x26. Pakkauksen pitäisi olla sellainen, että se mahtuu kapeammastakin grillikodan ovesta sisään. Kotiinkuljetus on ilmaista ympäri Suomen!Huuvan korkeus on 57,5 cm ja sen läpileikkaus on 91 cm. Huuvaa kannattelevat kaksi kannatinputkea. Piippuja on kaksi 90 cm kappaletta.

Cinque Terre

Grillipaketti kaarella sisältää:

 • Grillin runko
 • Pöytätasot 8 kpl
 • Halsteri
 • Taso
 • Kahvipannun koukku
 • Kaariputki
 • Kipinäverkko

Lisätietoa

Tuotekoodi PG230AA02
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Toimitamme pihagrillin yhdellä lavalla, ja se toimitetaan meidän omasta varastosta. Näin toimitus on perillä erittäin nopeasti! Grilli on tiiviisti pakattu ja suojattu. Pihagrillit painavat yleensä aika paljon, joten sen siirtelyyn kannattaa varata apuvoi
Mitat tulipesän halkaisija 50 cm, pöytätason halkaisija 100 cm, korkeus maasta pöytätason pintaan 56 cm
Materiaali tehty sekä mustasta että sähkösinkitystä teräksestä

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pihagrilli Polar Grilli S8 51

Pieni hetki