Pihagrilli MUSTANG Mussala, teräs

Tuotekoodi: 241862

TARJOUS
-24% 19.04. asti

Pihagrilli MUSTANG Mussala, teräs

Lisää kuvia

- Teräskupu antaa mahdollisuuden polttaa myös puuta
- Grilliritilä ja varras
- SUOSITUIN MALLIMME!
- Ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 689,00 €

Hinta: 899,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Tämän pihagrillin uskomme loppuvan ensimmäisenä, sillä tämä on meidän myydyin pihagrilli verkkokauppamme historiassa. TOIMI SIIS NOPEASTI! Sinulle tarjoamamme pihagrilli näyttää ulkoisesti keskieurooppalaiselta leivinuunilta. Mukana saat grilliritilät ja vartaan.

Miksi tämä pihagrilli?

Pihagrilli Mustang Mussala, teräskuvulla

  • Teräskupu antaa mahdollisuuden polttaa myös puuta
  • Grilliritilä ja varras
  • SUOSITUIN MALLIMME!
  • Ilmainen kotiinkuljetus
 

Mustang Mussala pihagrilli, teräs

Ulkoisesti Mussalapihagrilli näyttää keskieurooppalaiselta maalaisromanttiselta leivinuunilta, sillä pinta on valkoiseksi rapattua betonia. Varsinainen työtaso on täysin harmaata betonia.

Mustang Mussala pihagrilli on jykevää betonia ja terästä, joten se myös painaa ihan mukavasti sellaiset 500 kiloa. Korkeutta 

pintakäsittely

saadaan tälle pihagrillille reilu parisen metriä. Sen kupu on ruostumatonta terästä, joten sillä voit polttaa myös puuta.


 kammella.Tulipesän grillauspinta-ala on 52x34 cm. Siihen mahtuu oikein mukavasti monenmoista grilliherkkua. Mukana paketissa tulevat toki myös grilliritilä ja varras. Varrasta pystyy pyörittämään ulkopuolelta

Vaihtoehtona myös ilman teräskupua

Tulipesän alla on tuhkaluukku, joka on rosteria. Tästä on olemassa myös Mussala pihagrilli ilman teräskupua, mutta tässä teräksisessä mallissa voit polttaa puuta. Teräksinen vuoraus kestää lämpökuorman halkeamatta.


Ohjeita Mustang Mussala pihagrillin kokoamiseen

Mussala -pihagrilleissä on poikkeuksellisesti maininta pintakäsittelystä. Valitettavasti meiltä ei tule pintakäsittelyaineita mukana paketissa. Tässä neuvoja pöytään:

1. Kokoaminen

Suositus sisälaattojen kiinnitykseen on tulisijalaasti TAI tulenkestävä silikoni. Tästä kiinnityksestä on eri asiantuntijoilla eri mielipide, joten oman harkinnan mukaan.

2. Viimeistely

Viimeistelyssä olennaisinta on suojata grilli erilaisilta sääilmiöiltä, kuten sateelta ja pakkaselta. Tähän tarkoitukseen tarvitaan 1–2 litraa emulsiomaalia halutussa värissä. Ennen kuin maalaus tehdään, koristerappaus tulee pohjustaa erittäin huolellisesti. Pohjustuksessa valmistaja suosittelee ulkopohjamaalia. Kysy lisää lähimmältä rautakauppiaaltasi suosituksia. 


Lisätietoa

Tuotekoodi 241862
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Toimitamme pihagrillin yhdellä lavalla, ja se toimitetaan meidän omasta varastosta. Näin toimitus on perillä erittäin nopeasti! Grilli on tiiviisti pakattu ja suojattu. Pihagrillit painavat yleensä aika paljon, joten sen siirtelyyn kannattaa varata apuvoi
Mitat K 208 x L 84 x 76 cm (huom. pöytälevyn leveys 114 cm)
Paino 510 kg
Materiaali Betoni
Grillauspinta-ala 52 x 34 cm

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileKäyttöohje / Manual (PDF) (836.6 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pihagrilli MUSTANG Mussala, teräs4.666676

Pieni hetki