Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Pihagrilli MUSTANG Mussala, teräs

Tuotekoodi
241862

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

899,00 €

- Teräskupu antaa mahdollisuuden polttaa myös puuta
- Grilliritilä ja varras
- SUOSITUIN MALLIMME!
- Ilmainen kotiinkuljetus

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Tämän pihagrillin uskomme loppuvan ensimmäisenä, sillä tämä on meidän myydyin pihagrilli verkkokauppamme historiassa. TOIMI SIIS NOPEASTI! Sinulle tarjoamamme pihagrilli näyttää ulkoisesti keskieurooppalaiselta leivinuunilta. Mukana saat grilliritilät ja vartaan.

Miksi tämä pihagrilli?

  • Teräskupu antaa mahdollisuuden polttaa myös puuta
  • Grilliritilä ja varras
  • SUOSITUIN MALLIMME!
  • Ilmainen kotiinkuljetus

Mustang Mussala pihagrilli, teräs

Ulkoisesti Mussalapihagrilli näyttää keskieurooppalaiselta maalaisromanttiselta leivinuunilta, sillä pinta on valkoiseksi rapattua betonia. Varsinainen työtaso on täysin harmaata betonia.

Mustang Mussala pihagrilli on jykevää betonia ja terästä, joten se myös painaa ihan mukavasti sellaiset 500 kiloa. Korkeutta 

saadaan tälle pihagrillille reilu parisen metriä. Sen kupu on ruostumatonta terästä, joten sillä voit polttaa myös puuta.


 kammella.Tulipesän grillauspinta-ala on 52x34 cm. Siihen mahtuu oikein mukavasti monenmoista grilliherkkua. Mukana paketissa tulevat toki myös grilliritilä ja varras. Varrasta pystyy pyörittämään ulkopuolelta

Vaihtoehtona myös ilman teräskupua

Tulipesän alla on tuhkaluukku, joka on rosteria. Tästä on olemassa myös Mussala pihagrilli ilman teräskupua, mutta tässä teräksisessä mallissa voit polttaa puuta. Teräksinen vuoraus kestää lämpökuorman halkeamatta.


Ohjeita Mustang Mussala pihagrillin kokoamiseen

Mussala -pihagrilleissä on poikkeuksellisesti maininta pintakäsittelystä. Valitettavasti meiltä ei tule pintakäsittelyaineita mukana paketissa. Tässä neuvoja pöytään:

1. Kokoaminen

Suositus sisälaattojen kiinnitykseen on tulisijalaasti TAI tulenkestävä silikoni. Tästä kiinnityksestä on eri asiantuntijoilla eri mielipide, joten oman harkinnan mukaan.

2. Viimeistely

Viimeistelyssä olennaisinta on suojata grilli erilaisilta sääilmiöiltä, kuten sateelta ja pakkaselta. Tähän tarkoitukseen tarvitaan 1–2 litraa emulsiomaalia halutussa värissä. Ennen kuin maalaus tehdään, koristerappaus tulee pohjustaa erittäin huolellisesti. Pohjustuksessa valmistaja suosittelee ulkopohjamaalia. Kysy lisää lähimmältä rautakauppiaaltasi suosituksia. 

Lisätietoja
Tuotekoodi 241862
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Toimitamme pihagrillin yhdellä lavalla, ja se toimitetaan meidän omasta varastosta. Näin toimitus on perillä erittäin nopeasti! Grilli on tiiviisti pakattu ja suojattu. Pihagrillit painavat yleensä aika paljon, joten sen siirtelyyn kannattaa varata apuvoi
Mitat K 208 x L 84 x 76 cm (huom. pöytälevyn leveys 114 cm)
Paino 510 kg
Materiaali Betoni
Grillauspinta-ala 52 x 34 cm
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
Promotion Image no_selection
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.