Pihagrilli KOBE PRIMA teräskuvulla

Lisää kuvia

Pihagrilli KOBE PRIMA teräskuvulla

Tuotekoodi: EDU294204

Upea KOBE pihagrilli on vuoden 2017 uutuus! Varustettu rosterikuvulla joten tässä voi polttaa puita. Grillausala 52 x 35cm. Grilliritilä ja varras kuuluvat toimitukseen.Saatavuus: Loppu varastosta

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Grillikaupan oma KOBE-grillisarja laajeni kesäksi 2017 myös pihagrilleihin aivan uuden, tyylikkään teräskupuisen KOBE pihagrillin myötä. Suosituimmista pihagrillimalleistamme inspiraationsa saanut KOBE on ehdoton lisä jokaiseen kesäpihaan!

Miksi KOBE pihagrilli?

- Näyttävä, helppohoitoinen pihagrilli

- Rosterikupu mahdollistaa myös puun polttamisen

- Grillausala 52 x 35 cm

- Grilliritilä ja varras kuuluvat toimitukseen

KOBE pihagrilli kuuluu kesään

KOBE pihagrilli on näyttävä, reilu parimetrinen grillinjärkäle, jonka alaosa on valkoiseksi rapattu ja jonka keskiosaa koristaa tyylikäs harmaasävyinen kivipinnoite, joka ei käsittelyjä kaipaile. Koko komeuden niin sanotusti kruunaa tukeva teräskupu, jonka ansiosta tässä grillissä voi polttaa halutessaan myös puuta perinteisen hiilen ja briketin sijaan. Tummanharmaa betonitaso tarjoaa jonkin verran laskutilaa grillattaville. 

KOBE pihagrillissä on mukavan kokoinen 52 x 35 cm grillausala, jonka ritilä kuuluu automaattisesti mukaan toimitukseen, samoin kuin grillin varras.

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU294204
Takuu 2 vuotta

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileKobe pihagrilli ohje / Utegrill Manual (165.8 KB)Lataa tiedosto

Pieni hetki