Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Paviljonki Hemsby 3,5 x 3,5metriä

Tuotekoodi
274338

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

239,90 €

Koko: 350x270x350cm. Kate PA-pinnoitettua 160g/m2 polyesteria. Katteen joka lappeessa vesireiät. Jalkaputkien halk. 28mm, seinämävahvuus 0,6mm. Kattoputkien halk. 24mm, seinämävahvuus 0,6mm. Yläpaarteen halk. 15mm, seinämävahvuus 0,5mm. Putket pulverimaalattua terästä.  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Paviljonki Hemsby 3,5 x 3,5metriä
Paviljonki Hemsby 3,5 x 3,5metriä

Kuuman kesäauringon ja hyönteisten varalta suojaudut paviljongilla. Näyttävän näköinen paviljonki soveltuu runsaan puutarhan keskelle. Se herättää ihastusta niin kesäjuhlissa kuin kahvikatoksena.

Miksi tämä paviljonki?

- ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!
- Suojaa auringonpaahteelta
- Hyttysverkot
- Ei pidä vettä. 

Paviljonki Hemsby

Auringonporotus ei nyt meille kaikille sovi, eikä kaikkien tarvitse aurinkoa palvoakaan. Hemsby paviljonki on suhteellisen röyhelöinen puutarhakatos, jossa värisävyt vaihtelevat valkoisen ja harmaan välillä.

Paviljonki suojaa sinua suoralta auringolta, koska haluat vain nauttia ulkoilmasta ilman palamisen pelkoa. Paviljonki ei ole sadesuoja, joten vältä tämän hankintaa, jos suunnittelet viettäväsi kesää tämän alla myös sateessa.

Tämä on vain aurinkosuojaksi, ei sateenpitoon

Tukeva teräsrunko ja PA-käsitelty polyester ovat tämän paviljongin tunnusmerkkejä. Jokaisen sivun voit halutessasi pitää avoimena tai sitten hyönteisten vuoksi sulkea niitä. Paviljonki toimii myös hyvin ruokatarjoilujen suojana auringolta ja hyönteisiltä. Ilma vaihtuu paviljongissa yläkautta, jos sivuja suljet.

Mitat ja tekniset tiedot:

Koko: 350x270x350cm. Kate PA-pinnoitettua 160g/m2 polyesteria. Katteen joka lappeessa vesireiät. Jalkaputkien halk. 28mm, seinämävahvuus 0,6mm. Kattoputkien halk. 24mm, seinämävahvuus 0,6mm. Yläpaarteen halk. 15mm, seinämävahvuus 0,5mm. Putket pulverimaalattua terästä.

SEN SIJAAN mihin tämä paviljonki ei sovellu on vesisade! Paviljonki ei pidä vettä, vaikka sen joka lappeessa on suunniteltuna vesireiät. 
Lisätietoja
Tuotekoodi 274338
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.