Paviljonki Greta

Tuotekoodi: 261758

Paviljonki Greta

Lisää kuvia

Tämä on jämerä ja sateenkestävä paviljonki Greta!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
399,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Paviljonki Greta

Kesäjuhlasi eivät mene pilalle sen vuoksi, että sataisi! Tämä on kevyestä teräsputkesta valmistettu sateenkestävä paviljonki Greta! Me pystytimme tämän takapihallemme ihan vain sen vuoksi, että saimme Poppamiehen kokkaamaan grillillämme huhtikuiselta lumisateelta suojassa. Tämä katos oli kyllä omiaan pelastamaan tilanteen, sillä tuuli ei tuivertanut seinien läpi ja vesi pysyi ulkopuolella.


Paviljongin kokoaminen. Kangas ja tukiranka.


Paviljonki on sateenkestävä ja lämmön pitävä 9 neliömetrin luksus

Tämän katoksen seinämät eivät ole mitään paksua pressukangasta, vaan hyvin mukavan miellyttävää pehmeää polyesteria. Se on myös sateenkestävä ja lämmön sisällään pitävä! Meitä ei siis haitannut se, että ulkona tuli lähes kissoja ja koiria taivaan täydeltä. Hyttysverkon ansiosta inisijät pysyvät myös ulkona!

Kokonsa puolesta Paviljonki Greta ei ole mikään erityisen suuri yhdeksän neliömetrinsä vuoksi. Sinne mahtuu sisälle kyllä mukavasti kulmasohva, grilli, pieni pöytä ja neljä–viisi iloista ihmistä.  Korkeutta paviljongissa on 2,7 metriä. 

Väriltään kangas on beige.

 

Hyttysverkko

 

Neljän tuulen lakki

Paviljongin jokaisella sivulla on vetoketjulla varustettu seinämä, joten tarpeen mukaan voit päättää onko paviljonki auki joka suunnasta vai teetkö siitä yhden oviaukon teltan. Jos nyt päätät tehdä suljetun paviljongin, ilma kulkee katon sadesuojatun ilmanvaihdon kautta. Lämpö kyllä pysyy mukavasti sisällä. 

 

Paviljongin kokoaminen. Harjavaihe.

 

Paviljongin kokoaminen

Koonti ei liene ihan yksinkertaisimmasta päästä, sillä tässä on kevyt mutta monimutkainen alumiinirunko. Näiden kanssa saa jonkin verran aikaa kulumaan. Emme siis uskalla luvata nopeaa kasausta, sillä tuo on aina hyvin yksilökohtainen asia. Pilarit ovat 80 x 1 mm ja paarteet 80 x 28 x 1,0 mm. Seinille on olemassa kiskot. Ohjeet saa aina mukana. 

Sen verta oma porukkamme kokoamisessa sai kokemusta niskaansa, että suosittelemme paviljongin kunnon pulttaamista kiinni maahan. Kokosimme tämän soramaahan, mikä piti teltan paikallaan vain pari kolme päivää. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 261758
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Paviljonki Greta4.805

Pieni hetki