PAVILJONGIT
ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa

<center><b> PAVILJONGIT </b><br> ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa </center>

22
3
4
1
4
3

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 47

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Katettu paviljonki suojaa sateelta, tuulelta ja itikoilta!

Katettu paviljonki sopii täydellisesti kesän juhlia ja muita ulkona järjestettäviä tilaisuuksia varten. Paviljonki tuo katon vieraiden pään päälle, antaa heille tuulensuojan ja pitää hyttyset ja muut hyönteiset poisssa häiritsemästä.
 

Paviljongeissa vankka rakenne

Valikoimamme paviljongit ovat valmistettuja pulverimaalatusta teräksestä joka tekee niistä tukevia ja kestäviä. Paviljonki seisoo teräsjalkojen päällä ja 6- tai 8-kulmainen rakenne tekee paviljongista hyvinkin tukevan (ei siis haittaa vaikka ulkona tuulisi). Palvijonkien katteet ovat polyesteriä joka hylkii vettä - ei siis haittaa vaikka ulkona sataisi - paviljonki pitää sinut ja vieraasi kuivina.
 

Paviljongin pystyttäminen pihaan

Paviljongin pystyttäminen ei vie kauaa; postitamme osat pakattuina tiiviiseen pakettin jonka jälkeen sinun ei tarvitse kun liittää osat toisiinsa ja pystyttää paviljonki haluamaasi paikkaan. Suosittelemme että purat paviljongin kesän jälkeen sillä se ei kestä lumen painoa mikäli lunta alkaa kerääntymään paviljongin katolle.
 

Tutustu paviljonkeihimme

Barcelona-paviljonki on neliskulmainen paviljonki jonka sivut ovat 3 metriä pitkiä. Suurin paviljonkimme, Eindhoven, on 8-kulmainen paviljonki hyttysverkolla jossa sivut ovat 4,5 metriä pitkä ja 2,1 metriä korkeita (korkeus 2,75 m).

Pieni hetki