Paviljonki NORWAY, 6-kulmainen, 2 x 2 x 2m


  • Polykarbonaattikatto

  • Kuusikulmainen

  • Verhokiskot, joissa harmaat verhot sekä hyttysverhot

  • ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

Sku: 287645

649,00 €

Paviljonki NORWAY, 6-kulmainen, 2 x 2 x 2m

Lisää kuvia

Paviljonki NORWAY, 6-kulmainen, 2 x 2 x 2m

Tuotekoodi: 287645


  • Polykarbonaattikatto

  • Kuusikulmainen

  • Verhokiskot, joissa harmaat verhot sekä hyttysverhot

  • ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

Saatavuus: Loppu varastosta

649,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Täydellisen kesäpäivän voi luoda/pelastaa (mikä funktiotoiveena onkaan) paviljongilla. Sen avulla suojaat itsesi ja kaverisi sadekuuroilta, pidät tarjoilut turvassa itikoilta ja suoralta auringonpaahteelta tai hankkiudut varjoon. Tässä paviljongissa erona muihin on polykarbonaatista tehty katto-osa. Kuusikulmainen paviljonki on näyttävä lisä kotipihan puutarhaan. ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä paviljonki?

- Polykarbonaattikatto
- Kuusikulmainen
- Verhokiskot, joissa harmaat verhot sekä hyttysverhot
- ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

Paviljonki NORWAY, kuusikulmainen

Mitä nyt tässä on kesiä nyt viime aikoina koettu, niin sateeseen on paljon kannattavampaa varautua kuin auringonpaisteeseen. Ne päivät ovat olleet harvassa, kun yksi ainoa nimbocumulus siintää taivaanrannassa, ja aurinko syleilee kaikella rakkaudellaan. Toki voi olla myös toisinpäin… aurinko voi olla se, joka häiritsee sisäistä goottiasi.

Poikkeuksena muihin paviljonkeihimme, paviljonki NORWAY’ssa on tehty katto-osa savunvärisestä polykarbonaatista. Suojakatos toimii ikään kuin lasikattona, mutta on tietysti kevyempi ja läpinäkyvyyttä on häivytetty savuisella sävytyksellä. Katos tietysti vielä takaa tukevamman rakenteen koko paviljongille.

Verhoilu

NORWAY-paviljonkeja meillä on kahta erilaista sorttia, joista tämä on se KUUSIKULMAINEN ja toinen nelikulmainen. Jokaisessa kuudessa kulmassa on vetokiskoihin ripustetut harmaat sivuverhot ja hyttysverkot. Verhoissa itsessään on metallilla vahvistetut lenkit, joihin kiskon koukut kiinnittyvät.

Hyttysverkkojen ansiosta voit sulkea itikoilta ainakin suoran pääsyn paviljongin sisään. Näin esimerkiksi tarjottavasi eivät saa aivan kaikkia ylimääräisiä herkuttelijoita.

Mitat ja materiaalit

Kuusikulmaisen paviljongin yleismitat ovat 2 x 2 x 2 metriä. Teräsrunko koostuu 80 mm pystyputkista, alumiini vaakaputkista 27 x 90 mm, alumiinisista kateristikoista 30 x 39 mm ja 7 mm paksuista polykarbonaattikatelevyistä. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 287645
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki