PATTERIT KIINTEÄÄN ASENNUKSEEN SEKÄ LATTIALLE - sähkö- ja öljypatterit
ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 80

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

PURMO öljytäytteiset sähköpatterit

Kaikki PURMON YALI-lämmittimet ovat biologisesti hajoavalla kasvisöljyllä täytettyjä. Tämän vuoksi lämmittimet eivät haihduta ilman kosteutta, eikä sen vuoksi kuivata huoneilmaa. 

PURMON sähköpattereissa on energiatehokas SoftHeat 2.0 -toiminto, jota kaiken lisäksi täydentää äärimmäisen tarkka elektroninen termostaatti. PURMO testaa lämmittimiänsä monipuolisilla rasituskokeilla, minkä vuoksi näissä lämppäreissä on kestävyyttä. Purmo-lämmittimillä on kymmenen vuoden takuu ja elektronisilla osilla kahden vuoden takuu. 

Koko Purmon lämmitinvalikoiman voit katsoa täältä. Mukana myös lisätarvikkeet ja pyyhkeenkuivaustelineet. 


ENSTO sähköpatteri on klassikko

 

Valikoimamme ENSTO sähköpatterit ovat 30 vuoden ajan olleet klassikko suomalaisessa kodin lämmityksessä. Tämä on Suomessa valmistettu ajaton sähköpatterimerkki!

 

Se soveltuu kaikkiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin kesämökeistä muhkeisiin huviloihin. Tehokkuus perustuu huoneen ilman lämpenemiseen sen sijaan, että rakenteet keräisivät lämmön. 

 

Sähköpatterin turvallisuus

 

ENSTOn jokainen sähköpatteri on turvallinen. Patterin pintalämpötila on aina alhainen ja varmistettu ylikuumenemissuojalla. Materiaali on kuumasinkittyä terästä, mikä estää patteria ruostumasta.

 

Jokainen patteri on kaksoiseristetty luokan II laite. Se kykenee nopeasti reagoimaan muiden lämmönlähteiden aiheuttamiin lämpötilamuutoksiin.

 

Sähköpatterin kiinteä asennus

 

Sähköpatterin kiinteä asennus on huomioitu pattereissa siten, että uusikin ENSTO sopii vanhoihin kiinnittimiin. Jokaisen patterin mukana toki tulee myös seinäteline.

 

Liitosjohdolla tai kiinteästi kytkettävä sähköpatteri

 

Malleissa on sekä kiinteästi kytkettäviä että pistotulpallisia pattereita.

 

Kiinteästi kytkettävät patterit voidaan asentaa myös erillisellä liitosjohtopaketilla. Muista silloin, että tämän liitännän saa tehdä vain sähköammattilainen.

 

Moderni sähköpatteri applikaatiolla

 

Modernin tuulahduksen osassa malleissa tuo applikaatiolla tapahtuva lämmönohjaus. Sillä varmistetaan juuri oikea lämpötila muun muassa matkoilla ja kotiinpaluun yhteydessä.

 

Öljytäytteinen patteri

 

Näissä pattereissa sähkö lämmittää patterin sisällä olevan öljyn, joka kiertää patterissa lämmittäen samalla. Öljytäytteinen patteri on suosittu vaihtoehto pieniin sisätiloihin, kuten toimistossa. 

 

Patterit ilmaisella toimituksella yli 50 euron tilauksessa

 

Suurin osa pattereista on yli 125 euroa, joten saat ne ilmaisella kotiintoimituksella.

 

Lisäksi ilmainen postitoimitus lähimpään pakettipisteeseen onnistuu maksukuluitta yli 50 euron ostoksessa.

 

Etsitkö juuri tiettyä mallia? Asiakaspalvelumme auttaa sinua etsinnässä.

 

Pieni hetki