Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

TOP5 aggregaatit

Tässä ovat meidän TOP5 aggregaattimme! Selaa tuotteita klikkaamalla auki: 

 


KÄYTTÖKOHDE

IG2000 on pienikokoinen, salkkumallinen hiljainen aggregaattit. Soveltuu myös herkille sähkölaitteille, kuten televisio ja tietokone. USB-liitäntä on valmiina mukana!


KÄYTTÖKOHDE

Tekniikan maailma -lehden TESTIMENESTYJÄ! 2000i hyödyntää siniaaltotekniikkaa, joka on turvallista herkille sähkölaitteille kuten tietokone. Mukana Timcossa on myös USB-paikka, johon voi laittaa huoletta mobiilit sähkölaitteet latautumaan. Metelitaso on hiljainen, vaivaiset 64 desibeliä maksimissaan. Tämä ei juurikaan eroa toisesta suosikistamme Kipor IG2000:sta, joka on tuossa ylempänä. 


KÄYTTÖKOHDE

SG5000 on raskaille työkoneille sopiva voimalähde. Se kestää käytössä putkeen 9,5 tuntia. Lisäksi tässä on tukevat pyörät. Stanley-merkkiset aggregaatit tunnetaan laadustaan ja sen huomaa myös tässä Stanleyn SG 5500 aggregaatissa. Tämä aggregaatti on erinomainen vaihtoehto suurempaan varasähkön tarpeeseen. 


KÄYTTÖKOHDE

Matrixin aggregaatti soveltuu invertterinsä ansiosta myös mökkikäyttöön ja omakotitaloihin, jotka ovat sähkökatkosalttiilla alueella. Puna-musta aggregaatti on hyvin hiljainen, sillä se tuottaa ääntä ainoastaan 59 desibeliä, joka vastaa perus keskusteluäänenvoimakkuutta toimistolla ja kotona. Invertteriominaisuus aggregaatissa tekee aggregaatista kelpoisen kotitaloussähkön avuksi, sillä useammat kodinkoneet ovat herkkiä laitteita. 


KÄYTTÖKOHDE

- Moottorina pitkäikäinen ja helppohuoltoinen KM186 dieselmoottori. 
- Varustettu AVR-virrantasausjärjestelmällä
- Minimaaliset jännitevaihtelut
- Voimavirta ulostulolla 

Polttoöljyä voi käyttää ihan turvallisesti dieselin sijaan. Tämä tulee edullisemmaksi, sillä polttoöljyä ei saa käyttää liikenteessä ja on siten kevyemmin verotettua. Rahallisen hyödyn saa siis vielä paremmin! 


Asiakaspalvelu
010 3226 944 (ma–pe 11–15)
myynti@grillikauppa.com

Tilaukset lähtevät varastosta jo samana päivänä - ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.