Pergola-katos 3600, Palram Palermo

Tuotekoodi: 7290103123604

Pergola-katos 3600, Palram Palermo

Lisää kuvia


  • Palram on kovan luokan brändi maailmalla

  • Monikäyttöinen sateesta helleaaltoon

  • Kestävää tekoa

  • 3,5 x 3,5 x 2,1 m

Saatavuus: SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
1 999,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Palramin Pergola-katosta voisi kuvailla kolmella sanalla: monikäyttöinen, hyvännäköinen ja kestävä. Sen pystyttää helposti puutarhaan mille tahansa alustalle, ja sen käyttömahdollisuudet ovat moninaisia aina grillikatoksesta hellesuojaiseksi lukunurkaksi. Toimitamme sinulle tämän katoksen ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi Pergola-katos?

- Palram on kovan luokan brändi maailmalla
- Monikäyttöinen sateesta helleaaltoon
- Kestävää tekoa
- 3,5 x 3,5 x 2,1 m

Palram pergola-katos

Pergola-katos on huomattavasti tukevampi kuin paviljonki. Se on kaunis rakennelma, joka todennäköisesti lisää viihtyisyyttäsi olla puutarhassa niin auringossa kuin sateellakin. Kesäkuumalla haitalliset UV-säteet suodattuvat täysin kattorakenteen läpi, jolloin terassikalusteesi eivät ala haalistua (sikäli jos niissä ei ole UV-suojaa myös).

Aurinkokin läpäisee uniikin n lasituksen läpi, mikä antaa riittävää suojaa kuumaa vastaan. Ja koska kyseessä on polykarbonaattikatto, ei vesikään tule sieltä läpi. Tarvittaessa sivuilta voi vetää verhot kiinni (eivät sisälly toimitukseen), jolloin pergola muuttuu huoneeksi keskelle pihaa.

Runko on basaltin harmaata pulverimaalausta. Pulverimaalaus estää ruostumisen ja on ajaton niin ympäristöönsä kuin kalusteisiin nähden. Polykarbonaattipaneelit ovat 6 mm kaksoiseinää, ja kestävät myös talvea. Nämä paneelit ovat Palramin käytännössä hajoamattomia paneeleita. Rakennelman pystytolpat voidaan kiinnittää kaikkiin mahdollisiin alustoihin kiinni. Alustoja ei suinkaan kuitenkaan tule mukana, vaikka kuvassa sellainen on.

Itse asennuksen luvataan olevan helppo ja yksinkertainen. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 7290103123604
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki