Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Rakenna unelmien kesäpiha - Ale jopa -60%!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Palram

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 75

Sivu
Loading...
 1. Terassikatos Feria, 3x3m
  Terassikatos Feria, 3x3m
  ALE
  -22%
  Varastossa
  Terassikatos Feria, 3x3m
  1 506,00 €
  1 169,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 75

Sivu

ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

 

Palramin maailmanluokan maine on ihan perusteltua, koska näissä tuotteissa kestävyys ja kovakuntoisuus ovat taattuja. Tähän kategoriaan olemme koonneet kaiken, mitä verkkokauppamme sinulle tarjoaa Palramin tuotteissa. Nämä saat ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA kotipihallesi saakka.

 

Palram kasvihuoneet

 

Voisipa sanoa, että näissä kasvihuoneissa on kaikki kestävyystakuut luvattuna. Ensinnäkin paneeli on lähes rikkoutumatonta polykarbonaattia, joka kaiken kukkuraksi suodattaa 100% UV-säteestä pois ja päästä 70–90% auringonvalosta sisään. Runko on ruostumatonta ja vahvistettua alumiinia, joka kestää enemmän aikaa. Palram kasvihuoneet ovat saaneet myös takuulupauksen 5 vuodeksi.

 

Katso myös upeat muotoilut, joita edustavat kasvihuone Victoria ja kasvihuone Americana

 

Palram katokset terassille

 

Palramin katoksissa erikoisominaisuutena on helppo tee-se-itse-järjestely, minkä ansiosta kaksi kokoajaa saa helposti koottua koko terassikatos- setin. Tässä terassikatoksessa ei ole kovinkaan painavia osia, eikä katollekaan tarvitse kiivetä asennuksen vuoksi. UV-sädesuoja estää haitallisten auringonsäteiden pääsyn, eikä siten terassikalusteet ala haalistua ajan kanssa. Piiloräystään ansiosta vesi kulkee katoksilta pois oikeaa reittiä pitkin. Talvea ajatellen lumikuormakesto on 150 kg / neliömetri. Viiden vuoden takuuta näille luvataan!

 

Parlam Pergola-katokset

 

Supermahtavannäköiset pergola-katokset ovat paljon jämerämpiä vaihtoehtoja kuin kevyet paviljonki-järjestelyt. Nämä katseenvangitsijat antavat suojaa niin kesän auringossa kuin sateissakin. UV-suojaus estää kalusteiden haalistumisen, mutta aurinko silti paistelee läpi. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.