Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

PALAUTUSEHDOT

Palautus on ilmaista, kun palautus koskee tavallista postipakettia ja kirjettä. Mikäli pakettisi on yli 25kg tai mahdollisesti hygieniatuote, luethan myös lisäehdot!

PERUUTTAMINEN JA PALAUTTAMINEN

Peruuttamis- ja palautustilanteessa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mistä varmistetaan, onko tuotteella peruuttamis-/palautusoikeutta. Voit käyttää ilmoittamiseen verkkosivullamme olevaa palautuslomaketta (Haluan palauttaa tilaamani tuotteen).

Tilauksen peruutuksesta käytä tätä lomaketta peruutuslomake.

Jos tuotetta ei ole vielä ehditty lähettää, tilaus voi olla mahdollista peruuttaa. Tämän selvittämiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos tuote on ehditty lähettää, palautustilanteessa peruuttamisilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Tuotteen palautuksesta tulee sopia etukäteen Grillikauppa.com asiakaspalvelun kanssa palautuslomaketta (Haluan palauttaa tilaamani tuotteen) käyttäen.

Palautus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Pelkkä tuotteen palautus, noutamatta jättäminen tai kieltäytyminen vastaanottamasta tuotetta ei peruuta sopimusta. 

Tuotteen palauttaminen on mahdollista vain, jos tuote on jälleenmyyntikelpoinen, käyttämätön ja virheetön. Jos tuote on jo asennettu, kasattu, kokeiltu se katsotaan hyväksytyksi eikä sitä siis voi palauttaa.

Jos asiakas aikoo käyttää peruuttamisoikeutta ja palauttaa tuotteen, hänellä on huolenpitovelvollisuus tuotteesta. Peruuttamisoikeuden edellytyksenä on, että asiakas on pitänyt tuotteen olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Jos palautunutta tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti. Etämyynnissä kuluttaja voi yleensä peruuttamisoikeuttaan menettämättä avata tai purkaa pakkauksen, jotta hän voi tarkastaa tavaran ominaisuudet ja toimivuuden ja tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä.

POIKKEUKSET 

HYGIENIATUOTTEITA KOSKEVAT EHDOT, esimerkiksi painopeitto, pussilakanat ja vartalotyyny

Huomioithan, ettei hygieniatuotteita voi palauttaa avaamisen jälkeen. Avattu tuote on aina menettänyt hygieenisyytensä. Nämä rajoitukset perustuvat kuluttajansuojalakiin (luku 6, 16. §).

Avaamaton tuote sen sijaan mahdollistaa  täyden vaihto- ja palautusoikeuden ehtojemme mukaisesti. Tällöin hygieenisyys on varmistettu, ja voimme myydä sen seuraavalle asiakkaalle. 

ESIMERKKI AVATUSTA: Taloudessa olevan lemmikkieläimen karvaa voi päättyä peittoon. Mikäli tuote palautettaisiin poistettuna alkuperäispakkauksesta, karvat olisivat allergiaoireiden kannalta riski seuraavalle asiakkaalle. 

Tällaisia tuotteita ovat painopeitot, pussilakanat ja vartalotyynyt. 

Mittatilaustuotteet:

Peruuttamisoikeus ei koske asiakkaan antamien mittojen tai valintojen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita, jos tuote on jo valmistuksessa. Se ei koske myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita, kuten metreittäin myytäviä sähkökaapeleita, jos tuote on jo katkaistu. 

 

PALAUTUSKUSTANNUKSET

Virheettömän tavaran palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, jos tuote on painoltaan alle 25kg ja voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi eikä tavara kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakkaalta veloitetaan palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Tuotteen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi.

Kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskustannukset kerrotaan asiakkaalle etukäteen. Kun kyseessä ovat postipakettia suuremmat tuotteet, joiden kuljetukseen tarvitaan esimerkiksi nosturia tai kuorma-autoa, kuljetuskustannukset vaihtelevat suuresti esimerkiksi osoitteen, kuljetuksen saatavuuden ja tieyhteyksien mukaan. Näille tuotteille emme pysty ilmoittamaan mahdollisia palautuskustannuksia etukäteen, vaan ne on tarvittaessa tiedusteltava kuljetusliikkeeltä tai asiakaspalvelustamme.

ESIMERKKEJÄ YLI 25KG TUOTTEISTA

Yli 25kg painavat tuotteet, kuten isot kaasugrillit, lumilingot, pressutallit ja voimavirtageneraattorit eivät ole valitettavasti ilmaisen palautuksen piirissä.

Siksi suosittelemme tekemään tarkan etukäteistyön, ettei vääränlainen tuote saavu perille.

MAKSUN PALAUTTAMINEN

Palautamme maksusuorituksen samalla maksutavalla, jolla tilaus on alun perin maksettu meille. 

Palautettujen tuotteiden hinnan hyvitämme, kun palautus on saapunut perille ja olemme käsitelleet sen. Toimitus- ja palautuskustannukset hyvitetään kuluttajansuojalain mukaisesti, jos tuote palautetaan ehtojen ja ohjeiden mukaan.

MUUTA

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön. Rekisteriselosteeseen ja sen käyttötarkoitukseen voi tutustua täältä.

Jos tavaraa, tilausta tai toimitusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi tai webgate.ec.europa.eu/odr).

Edututor Oy

  • Y-tunnus: 2357972-1
  • Osoite: Kannistontie 5, 36220 Kangasala
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@edututor.fi
  • Puhelin: +358 942 551 276
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.