Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Painopeitto CYBER MONDAY ALE jopa -79%

"Pari viikkoa painopeitto NORDILON LUXUS 6,8kg on ollut käytössä: koskaan aiemmin en ole nukkunut yhtä hyvin - kiitos! Olen luonteeltani yömurhetija ja aikaisemmin aamuyön tunnit olen valvonut ja vatvonut omia ja muiden huolia. Valvottu on lukuisia öitä myös ilman huolia, unta odotellen. Iän myötä myös kylkinukkujana lonkka on kipuillut öisin ja herätellyt muutaman tunnin välein. Nyt lonkkakipu, yöheräilyt ja murehtiminen öisin ovat historiaa. Jättisuuret kiitokset peitolle!" - Raija

 

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

Loading...
  1. Painopeitto G'Night Plus, 150x200cm, 5kg
    Painopeitto G'Night Plus, 150x200cm, 5kg
    Väliaikaisesti loppu
    Painopeitto G'Night Plus, 150x200cm, 5kg
    79,00 €
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

Miten valita painopeitto?

Suosittelemme, että valitset aina painopeiton 10-15% oman painon mukaan. Eli jos painat 70 kg, 10% tästä on 7kg painopeitto. 

Miksi hankkia painopeitto?

Painopeitto takaa hyvät yöunet. Peitto pysyy päällä koko yön, pussilakana ei kääriydy yöllä solmuun, eikä peittoa todellakaan voi naapurinukkujalta pölliä noin vain. Peiton paino voi vaihdella 5–15 kg välillä, joten kevyestä peitosta ei todellakaan ole kyse. Se ei myöskään silti ole mikään yltöimuhkea, vaan aika minimalistinen paksuudeltansa. Peitto on siitä huolimatta lämmin pimeässä talviyössäkin! 

Miltä painopeitto tuntuu?

Painopeiton psykologinen efekti lähtee peiton painon tunteesta kehon päällä. Se ikään kuin halaa nukkujaansa läpi yön. Tästä seuraava tunne on turvallinen olo. Siksi stressi lievittyy, kun keho uskaltaa rentoutua. Unenlaatu paranee siinä samalla!

Mitä on hyvä tietää painopeitosta ennen hankintaa?

Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia ei painopeittoja suositella käytettäväksi. Voidaan pestä 30°C (varovainen ohjelma/hienopesu) varovainen rumpukuivaus. Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden varmistamiseksi hygieniatuotetta ei voi käytettynä palauttaa.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.