Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Painopeitto

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 44

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 44

Sivu

Painopeitot verkkokaupastamme - Suomen paras valikoima!

Painopeiton suosio on kasvanut viime vuosina, eikä syyttä. Tässä peitossa on täsmälleen sama ilmiö kuin vanhoissa tilkkutäkeissä, joita olemme varmasti nähneet niin mökeillä kuin mummoloissa. Idea ja tunne onkin sama! Peitto painautuu päälle tasaisella isommalla painolla, ja tämä tuottaa psykologisen efektin rentouttaen ja stressiä lievittäen.

ASIAKKAAMME KERTOO PAINOPEITOSTA:

"Pari viikkoa painopeitto NORDILON LUXUS 6,8kg on ollut käytössä: koskaan aiemmin en ole nukkunut yhtä hyvin - kiitos! Olen luonteeltani yömurhetija ja aikaisemmin aamuyön tunnit olen valvonut ja vatvonut omia ja muiden huolia. Valvottu on lukuisia öitä myös ilman huolia, unta odotellen. Iän myötä myös kylkinukkujana lonkka on kipuillut öisin ja herätellyt muutaman tunnin välein. Nyt lonkkakipu, yöheräilyt ja murehtiminen öisin ovat historiaa. Jättisuuret kiitokset peitolle!" - Raija

PAINOPEITON VALINTA:

Suosittelemme, että valitset aina painopeiton 10-15% oman painon mukaan. Eli jos painat 70 kg, 10% tästä on 7kg painopeitto. 

Suosituimmat painopeittomme ovat:


MIKSI PAINOPEITTO?

Painopeitto takaa hyvät yöunet. Peitto pysyy päällä koko yön, pussilakana ei kääriydy yöllä solmuun, eikä peittoa todellakaan voi naapurinukkujalta pölliä noin vain. Peiton paino voi vaihdella 5–15 kg välillä, joten kevyestä peitosta ei todellakaan ole kyse. Se ei myöskään silti ole mikään yltöimuhkea, vaan aika minimalistinen paksuudeltansa. Peitto on siitä huolimatta lämmin pimeässä talviyössäkin! 

Painopeiton psykologinen efekti lähtee peiton painon tunteesta kehon päällä. Se ikään kuin halaa nukkujaansa läpi yön. Tästä seuraava tunne on turvallinen olo. Siksi stressi lievittyy, kun keho uskaltaa rentoutua. Unenlaatu paranee siinä samalla!

Painopeitto käytön ulkopuolella on miellyttävä sijattava sängyssä. Se ei muhkuroidu tavallisen muhkean peiton tavoin. Siksi myös päiväpeitto pysyy tasaisen siistinä sängyn päällä.

HYVÄ TIETÄÄ PAINOPEITON  TILAAMISESTA JA TOIMITUKSESTA:

  • Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi
  • Voidaan pestä 30°C (varovainen ohjelma/hienopesu) varovainen rumpukuivaus.
  • Myymme tuotteita jotka on testattu ja kaikki painopeittomme ovat myrkyttömiä, ekologisia, hajuttomia ja hypoallergeenisia
  • Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden varmistamiseksi hygieniatuotetta ei voi käytettynä palauttaa.


Painopeitot toimitetaan nopeasti meidän omasta varastosta

Painopeitoilla on ilmainen toimitus lähipostiin! Mutta jos tilaat useamman peiton samaan tilaukseen, toimitamme yli 125 euron tilaukset rahtikuluitta myös kotiin saakka!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.