PAINEPESURIT | KUUMAVESIPESURIT
ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

<center> <b>PAINEPESURIT | KUUMAVESIPESURIT <b> <br> ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa! </center>

Taulukkona  Listana 

10 Nimike(ttä)

Painepesuri on uskomattoman kätevä väline auton, pyörän, terassin, veneen, mattojen, terassin, pihakivetysten- ja kalusteiden, talon seinien ja aitojen pesussa. Todennäköisesti suosituin käyttötarkoitus on auton pesu painepesurilla. Painepesurin suutin riittää hyvin huuhtelemaan pinnalliset liat pois nopeasti ja tarpeen tullen pääset tehokkaasti hinkkaamaan pinttyneempiä likoja pesuriin kiinnitettävällä harjasuuttimella.


Kun valitset sopivaa painepesuria tulee sinun miettiä seuraavia asioita:


- kuinka kova paine painepesurin tulee tuottaa?
- tarvitsetko helposti siirrettävän painepesurin?
- kuinka pitkä letku painepesurissa tulee olla?
- tuleeko melutaso häiritsemään sinua/naapureita?Mitä suurempi paine painepesurissa on, sitä parempi on pesurin pesuteho. Tavalliseen käyttöön riittää vallan mainiosti 100-200 barin paine. Jos sinun on tarkoitus siirrellä painepesuria säännöllisesti paikasta toiseen kannattaa sinun hankkiapainepesuri jossa on pyörät - mitä suuremmat pyörät, sitä helpompi pesuria on siirrellä.


Painepesurin letkun pituus vaikuttaa myös käyttömukavuuteen: liian lyhyt letku ei riitä esim. kiertämään koko autoa kun taas liian pitkä letku on vain tiellä. Painepesurin pumppu pitää ääntä pumpatessaan vettä pesuriin; melutasot ovat yli 70 dB mikä tarkoittaa sitä että melu saattaa häiritä esim. naapureitasi. Kalliimmissa malleissa painepesurin pumppu käy ainoastaan silloin kun sinä painat liipaisimesta ja ruiskutat vettä - mikä vähentää melun määrää huomattavasti.Hyvä painepesuri pysyy käytössä useamman vuoden ajan, tämän vuoksi kannattaa luottaa tunnettuihin merkkeihin kuten Black & Deckeriin kun valitset itsellesi sopivaa painepesuria. Tunnetun valmistajan panepesurin saa myös helposti huoltoon mikäli sille on tarvetta.

Pieni hetki