Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Painepesuri

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Painepesuri on uskomattoman kätevä väline auton, pyörän, terassin, veneen, mattojen, terassin, pihakivetysten- ja kalusteiden, talon seinien ja aitojen pesussa. Todennäköisesti suosituin käyttötarkoitus on auton pesu painepesurilla. Painepesurin suutin riittää hyvin huuhtelemaan pinnalliset liat pois nopeasti ja tarpeen tullen pääset tehokkaasti hinkkaamaan pinttyneempiä likoja pesuriin kiinnitettävällä harjasuuttimella.

Kuinka kova paine painepesurin tulee tuottaa?

Mitä suurempi paine painepesurissa on, sitä parempi on pesurin pesuteho. Tavalliseen käyttöön riittää vallan mainiosti 100-200 barin paine. Jos sinun on tarkoitus siirrellä painepesuria säännöllisesti paikasta toiseen kannattaa sinun hankkiapainepesuri jossa on pyörät - mitä suuremmat pyörät, sitä helpompi pesuria on siirrellä.

Millainen on helposti siirrettävä painepesuri?

Painepesurin letkun pituus vaikuttaa käyttömukavuuteen: liian lyhyt letku ei riitä esim. kiertämään koko autoa kun taas liian pitkä letku on vain tiellä.

Millaista ääntä painepesuri pitää?

Painepesurin pumppu pitää ääntä pumpatessaan vettä pesuriin; melutasot ovat yli 70 dB mikä tarkoittaa sitä että melu saattaa häiritä esim. naapureitasi. Kalliimmissa malleissa painepesurin pumppu käy ainoastaan silloin kun sinä painat liipaisimesta ja ruiskutat vettä - mikä vähentää melun määrää huomattavasti.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.