Oleskeluryhmä MONACO, harmaa

Tuotekoodi: 289565

Oleskeluryhmä MONACO, harmaa

Lisää kuvia


  • 2 tuolia, pöytä ja sohva

  • Harmaata muovista valmistettua rottinkia

  • Pienelle terassille

  • Helppohoitoinen settiSaatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
349,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Muovirottingista valmistettu terassikalustesetti MONACO on äärimmäisen hyvännäköinen setti vähän pienemmälle terassille tai jopa parvekkeelle. Settiin kuuluvat sohva, kaksi nojatuolia ja pöytä. Penkeillä on mukavantuntuiset helppohoitoiset pehmusteet, ja pöytään on sisällytetty säilytyskori. Setillä on ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Miksi nämä terassikalusteet?

- 2 tuolia, pöytä ja sohva
- Harmaata muovista valmistettua rottinkia
- Pienelle terassille
- Helppohoitoinen setti

Terassikalusteet MONACO

Vaikkemme nyt puhukaan mistään design-jätin klassikosta, onhan tässä terassikalustesetissä ihan huikean hyvännäköinen combo. Sohva, pöytä sekä pari nojatuolia ovat kaikki keskenään sulassa harmoniassa toisiinsa nähden, ettei helpompaa ratkaisua voisi hakea.

Nyt tosiaan ei ole kyseessä puurottinkinen kalustesarja, vaan tämä on kokomuovista rottinkia. Tämähän tarkoittaa suomeksi sitä, että muovi on huomattavasti helpompi hoitaa, puhdistaa ja käsitellä kuin puinen vaihtoehto. Lisäksi nyt tässä kohtaa on hyvä painottaa myös ajallista kestävyyttä, koska muovimateriaali on UV-käsitelty ja kestää erilaisia kesän säätiloja.

Setin sisältö

Setissä tulee neljälle hengelle istuinpaikat. Jokaisessa istuinpaikassa on mukana pehmeä tyyny, joka lisää mukavuutta istumiseen. Kaiken keskiössä on pieni sohvapöytä, jonka sisään on rakennettu näppärä säilytyslaatikko. Sinne voi siivouksen aikana piilottaa hätäisesti vaikkapa ylimääräistä tavaraa piiloon, jos tulee kiire ennen vieraiden tuloa.

Hoito

Hoidosta sen verta, että olemme suositelleen polyrottinki terassikalusteille talvisäilöä, koska pakkanen hapertaa materiaalia ja pilaa ajan kanssa hankintasi. Suositus pätee myös näiden osalta. Muutoinhan puhtaanapito tapahtuu kevyesti saippuoidulla vedellä. Nämä terassikalusteet ovat todella helppoja hoidettavia. 

Settiin sisältyvät seuraavat:

- Sohva kahdelle
- Kaksi nojatuolia
- Sohvapöytä (jossa säilytyslaatikko)

Lisätietoa

Tuotekoodi 289565
Takuu 1 vuosi
Campaign label (MARKKINOINTI) 20

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki