Ulkoporeallas NOVITEK Halti / Halti Premium, 6 hengelle, 221x221x96cm, 59 suutinta

Lisää kuvia

Ulkoporeallas NOVITEK Halti / Halti Premium, 6 hengelle, 221x221x96cm, 59 suutinta

Tuotekoodi: EDUHAL1

Kotimainen Novitekin valmistama keskikokoinen ylellinen ulkoporeallas HALTI mahdollistaa isommallakin porukalla mukavan pore-elämyksen. Novitek yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta. Tämä on suosittu malli!Saatavuus: 3–4 viikkoa tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Ulkoporeallas Halti

 Kotimainen Novitekin valmistama keskikokoinen ylellinen ulkoporeallas HALTI mahdollistaa isommallakin porukalla mukavan pore-elämyksen. Novitek yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta.  Tämä on suosittu malli!

Kuusipaikkainen huippuporeallas Halti

Tämä kuudella istuimella varustettu poreallas on tarkoitettu parasta laatua arvostavalle. Tässä mallissa paikkojen mukavuudesta ei ole tingitty niiden määrän lisääntyessä, vaan jokainen paikka on oikeasti mukava eikä allas sisällä erillistä isännän paikkaa. Kaikki siis istuvat altaassa samanarvoisina!

Suuttimia on ulkoporeallas Haltissa paljon – jopa kolme kertaa enemmän kuin budjettimallissamme Ulkoporeallas Lounge. Sisäpinnan saa valita useammasta eri värivaihtoehdosta.


Lisäksi ulkopinnan komposiitin värin voit niin ikään valita monesta eri värivaihtoehdosta. Todellinen terassi-hifistelijä rakentaa jopa koko muun terassin samasta komposiittilaudasta mitä allaskin on.

Ulkoporeallas Suomen talveen

Talvisena pakkasyönä lämmin poreallas ja siinä köllöttely on aivan parasta! Ulkoporeammekokemuksen maksimoimiseksi on huolehdittu siitä, että amme on suunniteltu juuri meidän leveyspiirimme talvi-ilmastoon sopivaksi. Poreallas Halti on juuri näitä olosuhteita varten tehty!

Tehokkain eristys markkinoilla on:

•       Kotimaisesta SPU eristelevyistä,

•       UPM:n Profi Deck komposiitista pinnassa sekä

•       Erikoispaksusta 12cm eristekannesta, kun allasta ei käytetä.

Jäätymisvaurioita pystyy välttämään, sillä altaan pumppuihin jää vettä poikkeuksellisen vähän allasta tyhjentäessä. Mutta miksi ihmeessä tekisit niin? Talvipakkasella tähtien alla ulkoallas on parhaimmillaan!

Mahtavaa Novitekin valmistamassa altaassa on totta kai myös kotimainen laaja huoltoverkosto, joten et ole laitteesi kanssa yksin, jos jotain sattuu. Novitek on nimittäin Suomen markkinajohtaja näissä tuotteissa.

Lue myös lisää altaan ylläpitämisestä ja asentamisesta ulkoporeallas LOUNGEn sivuilta.

PREMIUMin ero BASIC-malliin

Basicin hyvistä ominaisuuksista huolimatta, Premium-altaalla saat astetta ylellisemmät kylvyt. Premiumissa hierontaominaisuudet ovat tehokkaat ja altaan valaistut suuttimet tuovat lisää tunnelmaa. Myös etäohjaus on luksusta, sillä pystyt ajastamaan altaan käyttövalmiiksi mistä vain; sohvalta tai töistä käsin! Premiumissa on lisäksi hiljaisempi suodatusjärjestelmä.

Tekniset tiedot:

Istuimet: 6 istuinta
Kanta x korkeus x syvyys (cm): 221 x 221 x 96 cm
Paino: 380 kiloa
Tilavuus: 1500 litraa
- Paksu eristekansi

- Materiaali: Lasikuituvahvistettu akryyli
- Runko: Kantavaa alumiinia
- Profi Deck ulkoverhous ei edellytä huoltoa
- Erillinen synteettinen pohja-allas
- PLEATCO Kuitusuodatus
- LED-valoin varustettu vesirajavalaistus
- Akryylisisusta on helppohoitoinen

- Jännite: 400V
- Sähköliitäntä 3 x 16A (400V) 
- Suuttimia: 59 kpl 
- Hierontapumppu / Lämmitin: 2 kpl 2,2kW 
- Otsonaattori: 1 kpl 
- Ohjausjärjestelmä: Balboa USA
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Otsonointi-vedenpuhdistus

- Finnfoam PIR-eristys

- KAHDEN VUODEN TAKUU


Toimitusaika porealtaalle on noin 3–4 viikkoa, joten pistä tilaus ajoissa sisään ja nauti elämästä useammin rentoutumalla lämpimän poreilevan veden syleilyssä. 

Mukaan tulee toimitus arvoltaan 300,00 euroa ja aloitus putsauspaketti 99,00 euroa KAUPANPÄÄLLE. Aloituspakettiin kuuluu 1kg kloori, 1kg ph+, 1kg ph-, ph-testiliuskat ja suodatin. Kemikaaleilla pääsee noin vuoden eteenpäin kotikäytössä.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, selvitämme asiat puolestasi. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti(at)edututor.fi.

Lisätietoa

Tuotekoodi EDUHAL1
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki