Mustang Valmistakka Graniitti 7,2kW

Tuotekoodi: 262931

TARJOUS
-19% 06.07. asti

Mustang Valmistakka Graniitti 7,2kW

Lisää kuvia

- Säteilee ympäristöönsä lämpöä nopeasti. 

- Lämpö syntyy ilmankierrolla takan läpi

- Hitaasti palavalle materiaalille

- Hormiliitännät takan päällä ja takaseinässä.Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 489,00 €

Hinta: 599,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Antrasiittiteräksestä harmaa valmistakka mökkikäyttöön toimii silloin, kun haluat nopean lämmityksen mökkiisi. Toimii myös tunnelman lähteenä. 

Miksi tämä valmistakka?

- Säteilee ympäristöönsä lämpöä nopeasti. 
- Lämpö syntyy ilmankierrolla takan läpi
- Hitaasti palavalle materiaalille
- Hormiliitännät takan päällä ja takaseinässä.

 

valmistakka graniitti mustang

 

Valmistakka Graniitti Mustang

Lämpö takasta säteilee ympäröivään tilaan nopeasti. Nopea lämmitys on mahdollisuus myös sellaisissa mökkiympäristöissä, joissa lämmitys on jäänyt vähemmälle pitkäksi aikaa. Takan toiminta perustuu, että huoneilma kulkeutuu takkaan pää- ja sivuilmanottoaukoista. Lämmin ilma kulkee tulipesästä hormiin, jolloin tulipesän yläosa kuumenee ja syntyvä lämpö palautuu tilaan. Saat lämpöä myös kivi- ja metallipintojen sekä tuliluukun kautta.

kaavio

Mitä saat polttaa?

Suosittelemme vain vähän savua tuottavaa polttoainetta, kuten ruskohiilibriketit ja lähes kuivat polttopuut (30 cm x ø10 cm ). Aineen tulisi olla hitaasti palava, mutta toki tiedämme puiden olevan vastoin tätä suositusta. Takkaan ei siis voi jättää puuta palamaan yön yli, koska pesään mahtuu vain 2-3 klapia kerrallaan ja ne palavat hetkessä. Puu sopiikin lähinnä tunnelmaan ja hetkellisiin lämmityksiin. 

 

 Tuhkaluukku

 

Speksejä valmistakka Graniitin miettijälle

Valmistakka Graniitti Mustang on kooltansa 54,6 x 38,6 x 103,5 cm. Lasiluukun läpi näkee koko ajan tunnelmallisen liekin. Pinta on graniittia ja harmaata antrasiittiterästä, jonka läpi näkee koko ajan tunnelmallisen liekin. Alla tietysti on erillinen tuhkaluukku. Valmistakka Basementin lämmitysteho on 7,2 kW. 

Hormiliitännät ovat takan päällä ja takaseinässä. Päällä liitäntäkorkeus on 103,5 cm. Takaseinän liitäntäkorkeus alareuna 76 cm, keskikohta 84,5 cm ja yläreuna 93 cm. 

Takka täyttää saksalaisen Bimsch V2 standardin vaatimukset. 


Lisätietoa

Tuotekoodi 262931
Takuu 1 vuosi
Mitat 54,6 x 38,6 x 103,5 cm
Paino 122kg

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki