Mustang Sähkösavustin Electronic 650W, 4 ritilää, 40x43x81cm Kotiinkuljetus 0€

Tuotekoodi: 240429

TARJOUS
-32% 01.03. asti
SUOSIKKI!

Mustang Sähkösavustin Electronic 650W, 4 ritilää, 40x43x81cm  Kotiinkuljetus 0€

Lisää kuvia

Sweet Food o'mine -blogi testasi sähkösavustintamme: "Kokeilimme sähkösavustinta ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että vaikka kerta oli ensimmäinen, niin lohi oli varmaankin parasta savustettua lohta, mitä olemme maistaneet. Ja silloin se on paljon sanottu, koska asumme täällä meren äärellä ja kalan savustus on 'arkipäivää' savustusuunissa." (26.10.15)

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 239,00 €

Hinta: 349,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Kaappimallinen (40 x 43 x 81 cm) sähkösavustin on helppokäyttöinen. Sen ikkunallisen kaapinoven läpi näet välittömästi, mitä ruuillesi kuuluu, jolloin ei tarvitse turhaa päästää lämpöä ulos. 

Mihin tämä savustin? 

- Mökille, grillikatokseen tai terassille
- Lämmönsäätö onnistuu näyttötaulun ansiosta
- Lasiovi
- Rasvapelti kerää nesteet.

kaavakuva sähkösavustimesta 

Mustang Sähkösavustin Electronic

Lämmönsäätö tällä elektronisella savustimella onnistuu huomattavasti helpommin kuin esimerkiksi putkimallisella savustimella, sillä Mustang Electronic'ssa on näyttötaulu, josta voit kätevästi säädellä lämpötilaa sekä muita asetuksia.

Ikkunallisen kaapinoven ansiosta voit seurata herkkujen valmistumista ilman että hidastat ruoan valmistumista aukaisemalla ovea säännöllisin väliajoin.

Sähkösavustimessa on rasvapelti, joka kerää ylimääräiset rasvat talteen ja helpottaa savustimen puhdistamista; vesiastia johon voi laittaa vettä tuomaan hieman kosteutta ruokaan sekä erillinen kapseli sivulla, jolla voi savustuksen aikana lisää uusia puruja puruastiaan. Näin lisäys ei edellytä kaapin oven aukaisua, joten lämpö ei pääse karkaamaan kesken prosessin. 

Rasvapelti on sinkittyä terästä, joten suosittelemme siksi ensiksi leivinpaperia ja sen päälle foliota päälle. Näin ei tapahdu reaktiota, jolla folio jää kiinni rasvapeltiin. 

Tämän lisäksi pakkauksen mukana tulee suojahuppu, joka pitää huolen laitteen säilymisestä ehjänä ja puhtaana ollessaan poissa käytöstä. 


Kokemuksia sähkösavustimesta

Sweet Food o'mine -blogi testasi sähkösavustintamme: "Kokeilimme sähkösavustinta ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että vaikka kerta oli ensimmäinen, niin lohi oli varmaankin parasta savustettua lohta, mitä olemme maistaneet. Ja silloin se on paljon sanottu, koska asumme täällä meren äärellä ja kalan savustus on “arkipäivää” ainakin savustusuunissa." (26.10.15)


Asiakkaamme Mikko testasi:

Testasin ko. savustinta 17.2.2018 Etelä-Savossa Puumalassa. Ilma – 9 C, astetta. Tyyni, eli tuulivirtausta ei päässyt savustimen sisälle. 3 kp 1,3 kg kirjolohia ns. pyöreinä. Eli suolistettuna. EI fileenä.

Savustusaika, edellä mainitussa keliolosuhteessa oli 2h 15 min. Savustin esilämmitettiin n. 15 min, jonka jälkeen laitettiin puruastia (aivan täynnä), jota esilämmitettiin myös, 15 min. Eli kokonaisuudessaan esilämmitykseen käytin aikaa 30 min. Kokonaisaika oli 2h 45 min ja kalat olivat täydellisen kypsiä, eivätkä yhtään kuivia vaan erittäin mehukkaita. HUOM!! Lämpötila savustimessa oli koko prosessin ajan täysillä, jotta savustimen sisälämpötila oli riittävä.

Kalat jälkisuolattiin 10%:ssa, kuumassa (ei kiehuvassa) suolavedessä n. 15 min, jonka jälkeen käärin pergamiinin sisälle  ja se paketti viellä sanomalehden sisälle tekeytymään 30 min.

Lopputulos : ERITTÄIN HYVIN SAVUSTUNEET, KYPSÄT JA MAUKKAAT LOHET.

Ko. kalojen savustusaika on kesällä  esim. + 15 c lämpötilassa n. 45 min.

Erittäin hyvä savustin, joka soveltuu myös täydellisesti kylmäsavustukseen! Kiitokset teille viellä kerran.

Lisätietoa

Tuotekoodi 240429
Teho 650W
Takuu 1 vuosi
Mitat 46,5 x 49,5 x 84 cm
Paino 24 kg
Materiaali Harjattu teräksinen ovi, lasilla

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileOhje / Manual (PDF) (1.3 MB)Lataa tiedosto
Mustang Sähkösavustin Electronic 650W, 4 ritilää, 40x43x81cm Kotiinkuljetus 0€4.5454511

Pieni hetki