Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Pihagrilli Mustang MUSSALA

Tuotekoodi
228722

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 79,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

749,90 €

- Lähes valmiiksi koottu
- Mukana varras ja grilliritilä
- Ilman teräskupua, mutta sellaisen voi tilata erikseen
- !

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Maalaisromantiikan ystävänä arvostat puhtaan valkoiseksi rapattua betonista pihagrilliä. Se tulee sinulle lähestulkoon valmiina ilmaiseksi kotiinkuljetuksella. Mukana saat myös vartaan ja grillausritilän. Kiinnitä huomiota, että pihagrillien kovin sesonki on joka vuosi kevät-talvesta kesäkuun loppuun. Sen jälkeen yleensä on käynyt niin, että varastomme on tyhjä näistä. Toimi siis nopeasti!

Miksi tämä pihagrilli?

- Lähes valmiiksi koottu
- Mukana varras ja grilliritilä
- Ilman teräskupua, mutta sellaisen voi tilata erikseen
-

Pihagrilli Mustang Mussala

Ulkoisesti Mussala pihagrilli näyttää maalaisromanttiselta leivinuunilta. Se on korkeudeltaan reilu pari metriä. Toisin kuin Mustang Mussala pihagrilli, teräs, tässä ei ole teräksistä kupua, minkä vuoksi sinun ei kannata polttaa puuta tässä grillissä. Puun polttaminen aiheuttaa teräskuvuttomassa pihagrillissä liian kovan kuumuuden ja halkeilun vaaran. Sen sijaan suosittelemme polttamaan hiiltä tai brikettejä.

Varsinainen työtaso on täysin harmaata betonia. Tulipesän grillauspinta-ala on 52x34 cm, johon mahtuu oikein mukavasti monenmoista grilliherkkua. Mukana paketissa tulevat toki myös grilliritilä ja varras.

Kotiinkuljetus, kokoaminen ja jälkikäsittely

Mustang Mussala pihagrilli saapuu luoksesi lähestulkoon valmiina. Sen viimeistelyvaiheessa sinun tulee tehdä sille pintakäsittely, koska se estää grillin vahingoittumisen erilaisilta sääoloilta. Esimerkiksi estät näin veden imeytymisen rakenteisiin, jotka voivat aiheuttaa myöhemmin halkeamia. Tuota pintakäsittelyainetta ei ikävä kyllä tule pakkauksen mukana.

Lisätarvikkeet:

Tähän on saatavilla teräksinen sisäkupu erikseen, jolloin voit polttaa myös puuta grillissä. Teräksinen kupu kestää paljon paremmin puun aiheuttaman lämpökuorman kuin suojaamaton. Muussa tapauksessa käytä vain hiiliä ja brikettiä.

Ohjeita Mustang Mussala pihagrillin kokoamiseen

Mussala -pihagrilleissä on poikkeuksellisesti maininta pintakäsittelystä. Valitettavasti meiltä ei tule pintakäsittelyaineita mukana paketissa. Tässä neuvoja pöytään:

1. Kokoaminen

Suositus sisälaattojen kiinnitykseen on tulisijalaasti TAI tulenkestävä silikoni. Tästä kiinnityksestä on eri asiantuntijoilla eri mielipide, joten oman harkinnan mukaan.

2. Viimeistely

Viimeistelyssä olennaisinta on suojata grilli erilaisilta sääilmiöiltä, kuten sateelta ja pakkaselta. Tähän tarkoitukseen tarvitaan 1–2 litraa emulsiomaalia halutussa värissä. Ennen kuin maalaus tehdään, koristerappaus tulee pohjustaa erittäin huolellisesti. Pohjustuksessa valmistaja suosittelee ulkopohjamaalia. Kysy lisää lähimmältä rautakauppiaaltasi suosituksia.

Lisätietoja
Tuotekoodi 228722
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.