Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Kaasugrilli MUSTANG ALABAMA 4+1 poltinta

Tuotekoodi
260502

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

449,90 €
Valkoinen neljän polttimon kaasugrilli Mustang Alabama.
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Kaasugrilli MUSTANG ALABAMA 4+1 poltinta
Kaasugrilli MUSTANG ALABAMA 4+1 poltinta Kaasugrilli MUSTANG ALABAMA 4+1 poltinta

Kaunis valkoinen Alabama kaasugrilli on mukava poikkeuksellinen väri pelkkien mustien kaasugrillien maailmaan. Tässä on neljä poltinta ja yksi sivupoltin.

Kaasugrillin speksejä

Kaasugrillin kokonaismitta on 1,33 x 0,57 x 1,1 metriä. Siinä on perinteisesti kannellinen grillausala ja sivupoltin grillaajasta oikealla.

Kupu on varustettu tuplakannella, mikä vähentää palovammojen riskejä. Kannessa on lämpömittari, jolla voit seurata grillin ihannelämpötilaa kätevästi.

Grillausosassa on neljä teräsputkipoltinta, joista jokaisen teho on 3kW. Grillausalasta vastaavat emaloidut valurautaritilä (45 x 42 cm) ja valurautaparila (22 x 42 cm) sekä rosteri lämpöhylly (68 x 110 cm). Sivupolttimen teho on 2,4kW. Polttimissa on emaloidut poltinsuojat.  

Etupaneeli ja kaapiston ovet ovat niin ikään valkoisia. Alakaappiin voi laittaa säilytettävää kahdelle eri tasolle. Varsinainen kärryrunko on pulverimaalattu mustaksi. Jaloissa on neljä pyörää, jotka ovat jarrulliset.

Suojapeite ei sisälly pakettiin, mutta oheen suositellaan S-koon suojapeitettä. 

Lisätietoja
Tuotekoodi 260502
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.