Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Matot

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 133

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 133

Sivu

Nyt suositaan romanttisia sävyjä ja bohoa

Tällä hetkellä trendaavia tyylisuuntia ovat boho (lyhentynyt sanasta boheemi), viidakkoteemaisuus ja romanttisuus. Bohossa korostuvat luonnonläheiset materiaalit ja kierrättäminen. Sisustajasta riippuen tyyli tarjoaa runsasta tai minimalisoitua kodin sisustusta, jossa tekstiilit ja luonnonmateriaalit luovat yksityiskohtaisen kauniin kokonaisuuden. Esimerkiksi kaikenlaiset hapsut, viherkasvit ja luonnonväriset kuosit ovat tähän tyylisuuntaan omiaan.  Boho -suunnalla rikkoo varmasti perustylsää valkoista sisustuslehden koti-imagoa. 


Viidakkoteemaisessa sisustuksessa suositaan bohon tapaan luonnonläheisyyttä, mutta itämaisuus ja vihreys tulevat kuvioon paljon vahvemmin. Tässä teemasuunnassa sisustukseen sisältyvät niin norsu-, buddha- ja apina-patsaat kuin viherkasvikset. Bohon luonnonläheiset hapsut ja rottinkuvasto täydentävät jo muutenkin ihanan yltäkylläisen kaunista ympäristöä. 


Romanttinen suunta on myös tekemässä vahvaa paluuta. Muun muassa mattojen värimaailmaan tulee enemmän tarjontaa punaisista sävyistä, kukkaiskuvioinneista ja lämmöstä. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.