Matot

83
26
23
4
15
3
4
15
7
9
12
7
3
18
3
2
4
51
32

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 146

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyt suositaan romanttisia sävyjä ja bohoa

Tällä hetkellä trendaavia tyylisuuntia ovat boho (lyhentynyt sanasta boheemi), viidakkoteemaisuus ja romanttisuus. Bohossa korostuvat luonnonläheiset materiaalit ja kierrättäminen. Sisustajasta riippuen tyyli tarjoaa runsasta tai minimalisoitua kodin sisustusta, jossa tekstiilit ja luonnonmateriaalit luovat yksityiskohtaisen kauniin kokonaisuuden. Esimerkiksi kaikenlaiset hapsut, viherkasvit ja luonnonväriset kuosit ovat tähän tyylisuuntaan omiaan.  Boho -suunnalla rikkoo varmasti perustylsää valkoista sisustuslehden koti-imagoa. 


Viidakkoteemaisessa sisustuksessa suositaan bohon tapaan luonnonläheisyyttä, mutta itämaisuus ja vihreys tulevat kuvioon paljon vahvemmin. Tässä teemasuunnassa sisustukseen sisältyvät niin norsu-, buddha- ja apina-patsaat kuin viherkasvikset. Bohon luonnonläheiset hapsut ja rottinkuvasto täydentävät jo muutenkin ihanan yltäkylläisen kaunista ympäristöä. 


Romanttinen suunta on myös tekemässä vahvaa paluuta. Muun muassa mattojen värimaailmaan tulee enemmän tarjontaa punaisista sävyistä, kukkaiskuvioinneista ja lämmöstä. 

Pieni hetki