MANALAN MAKEISET chilikarkit 150g, POPPAMIES

Tuotekoodi: 6430034012344

MANALAN MAKEISET chilikarkit 150g, POPPAMIES

Lisää kuvia

Poppamies Manalan makeiset

Saatavuus: Heti varastosta, PIKATOIMITUS 1-2 arkipäivässä!

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
6,40 €
ALV14%

Tuotekuvaus

Manalan Makeiset ovat sekoitus Poppamiehen karamelleja: Synkkä Salmiakki, Sitruunakostaja ja Lempeä Vadelma.

Lempeä Vadelma

Vadelmaa suoraan helvetin porteilta! Vadelma maistuu koko matkan erittäin voimakkaasti ja myös otsalle nouseva hiki valuu mukavasti silmiin, ellei sietokyky ole kohdallaan. Erittäin hedelmäinen karamelli, joka ei ole aivan niin lempeä mitä nimi antaa ymmärtää.

Synkkä Salmiakki

Salmiakkia, lakritsia ja chiliuutetta! Enempää ei juuri tarvitse sanoa, karamellissa erottuu kaikki ainesosat ja tulisuuskin potkaisee varsin mukavasti. Ei tarvitse olla gootti syödäkseen näitä karkkeja! Salmiakki ja chili ovat unelmayhdistelmä.

Sitruunakostaja

Vau! Nämä karkit potkivat! Mieleen tulee aivan laivalta ostetun peltitölkin sitruunakaramellit, paitsi lisätyllä potkulla… tulisuus on keskiluokkaa tai paatuneille chilipäille jopa hieman alle, mutta sitruunaista makua riittää koko matkalle ja vähän ylikin!

Pussillinen riittää pitkälle, sillä karkit ovat erittäin tulisia peruskaupan mittakaavalla! Namut ovat näppärässä uudelleensuljettavassa pussissa 

TUOTEINFO

  • Koko: 150g
  • Tulisuus: 6/10
  • Alkuperämaa: Saksa.

AINESOSAT

Sokeri, glukoosisiirappi, sitruunahappo (E330), chiliuute, aromit, väriaine: punajuuri, sitruunaöljy, väriainemaustekurkuma (E100), lakritsijuuriuute, salmiakki, anisöljy, väriaine (E172).

INGREDIENSER

Socker, glukossirap, citronsyra (E330), chili extrakt, arom, färgämne: rödbeta, citronolja, färgämne:gurgmeja (E100), lakritsrotekstrakt, salmiak, anisolja, färgämne (E172).
 

Niin jumalattoman maukkaita karkkeja. Kuvittelisi, että pussillinen kestäisi pidempääkin, mutta muutaman ensimmäisen jälkeen meneekin loput vauhdilla.

-Toni K.

 

vegaaninen_merkki

Henkilökunnan huomioita:

 

Pöllin salaa LED-valot.fi -myyntijohtajamme karkkipussista yhden makupalan. Se makupala potkaisi aika mukavasti takaisin, ja vesiraanalla piti käydä ennen kuin kunnolla pystyi keskittymään töihin. Samaa meidän myyntijohtajamme totesi. Oikein mukava potkiva ja noviiseille se yksi pala per nassuttelu näin aluksi, ennen kuin tottuu. 

- Miika -

 

 

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 6430034012344
Tulisuus (0-10) 6/10 perustulinen

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileTASTING-lomake mausteille (PDF) (601.5 KB)Lataa tiedosto
MANALAN MAKEISET chilikarkit 150g, POPPAMIES4.836

Pieni hetki