Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia

Tuotekoodi
263967
Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia
Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

699,90 €
Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Malibu puutarhakalusteet, pöytä ja 6 tuolia


Malibu on varsin näyttävä setti pihaan, puutarhaan tai terassille. Suurikokoisen, alumiinirunkoisen polyrottinkipöydän ympärille mahtuu vaivatta kuusi mukavaa, syömiseen ja oleskeluun kutsuvaa tuolia - ja kaikilla on vielä tilaa syödäkin!

Pöydän lasipinnan alla näkyy tyylikäs punos, joka antaa pöydälle ilmettä. Tuolit puolestaan sopivat erinomaisesti sekä ruokailuun että oleskeluun, sillä niissä istuma-asento hakeutuu automaattisesti nojatuolin ja ruokapöydän tuolin välimaastoon.

Tämä setti palvelee helposti halki pidemmänkin kesäillan! Mikään rimpula tämä setti ei ole, siitä pitää huolen alumiini- ja teräsrungot ja laadukas polyrottinki. Pöytäsetti on väriltään eloisa ja vivahteikas harmaanruskea. Setti ei missään nimessä tunnu muoviselta vaan pinta on matta ja hieman karhea ja tekstuurinen.


 
 
Lisätietoja
Tuotekoodi 263967
Takuu .

Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.