Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Rakenna kesäpiha! Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Ohjeet

Tällä sivulla käsittelemme seuraavat: maksutavat, toimitus, palautus, reklamaatiot ja yleistä kaupastamme. 


YHTEYSTIEDOT:

Verkkokauppamme (kaikissa toimitusehtoihin liittyvissä asioissa)

Asiakaspalvelu: +358 942 551 276
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

Grillikauppa.com / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala
Y-tunnus 2357972-1

 

TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ: Lue pakettien muuttuneista toimituskäytännöistä koronan aikana

 

 


 

MAKSUTAVAT

 • Verkkopankki, jonka meille mahdollistaa Paytrail oyj (2122839-7). 
  Yhteistyössä ovat suomalaiset pankit ja luottolaitokset: Nordea, OP, DanskeBank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP pankki, Säästöpankki ja Oma SP.
 • Pankki- ja luottokortit: hyväksymme seuraavat korttimaksut: Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express.
 • MobilePay on uusi maksutapasovellus, jolla helpotat entisestään maksamista. MobilePay toimii yleisimpien pankkien kanssa.
 • SVEA LASKU Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla. Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen. Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja. SVEA LASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme. 
 • SVEA ERÄLASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme. SVEAn erämaksu sisältää avausmaksun, joka on 5 € ja luottokorko 19,95 %. 
 • Yrityslasku Laskutetaan erikseen 14 päivän netto laskulla. Maksutapa käytössä vain yritysasiakkaille. Tarkistamme aina uuden asiakkaan luottotiedot ennen toimitusta.


SVEA LASKU 

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

 • Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen
 • Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisoitteeseen
 • Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 €
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko
 • Näet avoimet laskusi myös Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Laskun maksaminen osissa

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Ostoluottosopimus sekä tarkemmat luoton ehdot löytyvät sähköpostilaskulla olevasta linkistä. Allekirjoita Ostoluottosopimus sähköisesti, tutustuttuasi ensin luottoehtoihin ja hyväksyttyäsi ne. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla mainitun minimierän (10 €, kuitenkin vähintään 3 % laskun loppusummasta).

Voit tutustua etukäteen luottoehtoihin sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot lomakkeeseen osoitteessa www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Svean asiakaspalvelu arkisin 8-17, 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi


SVEA ERÄLASKU


Svea tarjoaa kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostokset erissä, erämaksulla. Erämaksu on kertaluotto, jonka maksuajan voit valita kassalla annetuista vaihtoehdoista.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Sinun tulee tutustua kassalla esitettävään erämaksun esimerkkilaskelmaan ennen maksutavan valintaa. Voit tallentaa tai tulostaa esimerkkilaskelman myös tästä.

Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi tilauksen yhteydessä. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Luottosopimus allekirjoitetaan Svean sähköisessä palvelussa, jossa voit valita haluatko vastaanottaa erämaksun laskut sähköpostitse tai kirjeenä.

Avoimet erät näet Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Luottoosi liittyen voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalvelu arkisin 8-17, 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

 


 

TOIMITUS

Tavaraa meillä toimittavat sekä Posti että Matkahuolto.

- Kirje: pienet tilaukset tulevat kirjeenä postilaatikkoon.
- Postin pakettiautomaatti: Mikäli tuote sen kokonsa ja painonsa puolesta sallii, toimitamme sen toivomaasi pakettiautomaattiin.
- Postipaketti Economy 16: Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen.
- Matkahuolto Lähellä-paketti: Postipaketti toimitetaan lähimpään Matkahuolto-asiamiespisteeseen, joita ovat esimerkiksi K-marketit, Tokmanni ja R-kioski.
- Kotiinkuljetus: Posti ottaa sinuun yhteyttä etukäteen ja sopii sinulle parhaimman aikavälin kotiinkuljetukselle.
Toimitukset tapahtuvat 9–21 välisenä aikana. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä!
- Yrityspaketti toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen, sopii lähinnä yrityksille tuleviin toimituksiin. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti arkipäivisin klo 09–14 välisinä aikoina.

 


 

TOIMITUSMAKSUT

- 0–50€ tilaus: 4,90€ (SMARTPOST: 3,90€)
- yli 50€ pakettipisteeseen toimitettuna: 0€
- yli 50€ mutta alle 125€ kotiinkuljetuksena: 10€
- yli 125€ kotiinkuljetuksena: 0€

 


 

TOIMITUSSEURANTA

Saat tilauksen toimitusvahvistuksen yhteydessä lähetystunnuksen. Saapumisilmoitus tulee sinulle tekstiviestinä ja/tai sähköpostina. Lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella.

 


 

POSTIPAKETIN PALAUTTAMINEN, alle 35kg tuotteet

1. Lue tarkoin palautusehtomme, jotka ovat yhden skrollauksen verran alempana samalla sivulla. 
2. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).
3. Laita mukaan tilausnumero tai tilaajan nimi sekä palautuksen syy.
4. Vie palautettavat tuotteet postiin pakattuina ja suojattuina
.
5. Kerro postissa kyseessä olevan Edututor Oy:n asiakaspalautus (Grillikauppa.com  646479)

Mikäli postissa ei löydetä osoitetta, tässä osoite muistiin:

GRILLIKAUPPA.COM VERKKOKAUPPA / Edututor Oy
Kannistontie 5,
36220 Kangasala


HYGIENIATUOTTEET, ESIM. PAINOPEITTO - Huomioi rajoitukset palautusehdoissa!

Huomioithan, ettei hygieniatuotteita voi palauttaa avaamisen jälkeen. Avattu tuote on aina menettänyt hygieenisyytensä. Avaamaton tuote sen sijaan mahdollistaa  täyden vaihto- ja palautusoikeuden ehtojemme mukaisesti. Tällöin hygieenisyys on varmistettu, ja voimme myydä sen seuraavalle asiakkaalle. ESIMERKKI AVATUSTA: Taloudessa olevan lemmikkieläimen karvaa voi päättyä peittoon. Mikäli tuote palautettaisiin poistettuna alkuperäispakkauksesta, karvat olisivat allergiaoireiden kannalta riski seuraavalle asiakkaalle. Tällaisia tuotteita ovat painopeitot, pussilakanat ja vartalotyynyt. 


RAHTIPAKETIN PALAUTTAMINEN, koskee yli 35kg tuotteita

Rahtituotteilla tarkoitamme yli 35 kilon tuotteita, jotka toimitetaan ainoastaan kotiintoimituksella. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi suurimmat grillit, aggregaatit ja kylpytynnyrit. 
Jos haluat palauttaa rahtipaketin, ole ensimmäiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme +358 942 551 276 (arkisin klo 10-14) tai sähköpostitse myynti@grillikauppa.com
Huomioithan, ettei ilmainen palautusoikeus koske rahtituotteita. 

 


 

PALAUTUSEHDOT

Palautus on ilmaista, kun palautus koskee tavallista postipakettia ja kirjettä. Mikäli pakettisi on yli 35kg, luethan myös lisäehdot!

TAVALLINEN POSTIPAKETTI

- Palautusaika on 14 päivää noudosta
- Tuote pitää palauttaa käyttämättömänä. Tuotteeseen voi toki tutustua, kunhan siihen ei synny käyttämisen jälkiä tai vahinkoja. Esimerkiksi aggregaatissa ei saa olla lisättyä polttoainetta.
- Palauta kaikki alkuperäisissä pakkauksissaan
- Palautus onnistuu vain Postin toimituspisteisiin. Muulla tavalla tavaraa ei saa palauttaa, ellei siitä ole asiakaspalvelun kanssa erikseen sovittu
- Palautus kestää normaalia postinkulkua pidempään, mikä on keskimäärin 4–12 arkipäivää
- Maksamme palautuksen postikulut, kun paketti on normaali paketti tai kirje.

ERIKOISKULJETUKSET (YLI 35 KG PAINAVAT)

-  Yli 35kg painavat tuotteet, kuten isot kaasugrillit, lumilingot, pressutallit ja voimavirtageneraattorit eivät ole valitettavasti ilmaisen palautuksen piirissä. Siksi suosittelemme tekemään tarkan etukäteistyön, ettei vääränlainen tuote saavu perille.

 


 

REKLAMAATIOT JA TAKUU

Kuljetusvauriot

- Varmista paketin saapumishetkellä paketin kunto
- Kirjaa mahdolliset vauriot välittömästi toimittajan kanssa rahtikirjaan
- Jos vaurion huomaat vasta toimituksen jälkeen, ota yhteyttä kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus. Ilmoita myös meille vauriosta viiden päivän sisään osoitteeseen: tilaukset@edututor.fi

KULJETUSYHTIÖT

Matkahuolto
Pakettipalvelujen ilmainen neuvontapalvelu: 0800 132 582 ma-pe klo 8.00-18.00

Posti
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/
Asiakaspalvelu: 0100 85160 (pvm/mpm, klo 9–15)

Postnord Logistics
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu (avoinna: ma-pe klo 7 – 18)

Puhelin:  020 690 399
asiakaspalvelu.fi@postnord.com

Verkkokauppamme (kaikissa toimitusehtoihin liittyvissä asioissa)
Asiakaspalvelu: +358 942 551 276

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

 


 

TAKUU

Takuuasioissa ole meihin yhteydessä, niin hoidamme asian.

Asiakaspalvelu: +358 942 551 276
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

 


 

YLEISTÄ MEISTÄ

- Kaikki mitä meillä on omassa varastossamme, lähtee jopa saman päivän aikana sinulle matkaan.
Tämä tarkoittaa, että tilauksesi voi olla perillä jopa seuraavana päivänä.

- Muut tuotteet, jotka lähtevät tavarantoimittajien omista varastoista, ovat pääsääntöisesti 2–5 arkipäivän sisällä perillä.
Osassa tuotteita on päivämäärämerkintä tuotteen tulopäivämäärästä. Tämä päivämäärämerkintä on suuntaa antava,
koska rahtinkulku maailmalla on välillä on enemmän lottoamista kuin rakettitiedettä.
Tässä kohdin toivommekin kärsivällisyyttä. Ja kun tavara saapuu päivämäärän jälkeen, se lähtee välittömästi matkaan.

- Pyrimme pitämään väliaikaisesti loppuneet tuotteet poissa verkkokaupasta. Joskus käy niiden kanssa höpösti, ja tällainen lipsahtaa ostoskoriin.
Ilmoitamme välittömästi, jos tuote on loppu. Tarjoamme vaihtoehtoisia malleja tai palautamme rahat.

Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme, sillä tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.
Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu, ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. 

- Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tilanteissa puhelimessa, chatissa, Facebookissa ja sähköpostissa.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.