Ilmainen toimitus
Verkkopankki, lasku, osamaksu (myös yrityksille)

Ohjeet

  1. Maksuehdot ja -tavat
  2. Tilaus
  3. Toimitustavat
  4. Toimituskulut
  5. Tuotteiden palautus
  6. Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet
  7. Yleiset sopimusehdot

 Maksuehdot ja -tavat


verkkopankki ja verkkomaksu

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Maksutapoina verkkomaksu, verkkopankki, luottokortti ja klarna lasku
Ennakkomaksu ja tilisiirto

Verkkokaupassa on käytössä ennakkomaksumaksutapa. Saat sähköpostitilausvahvistuksen mukana suoraan laskutustiedot tilaukseen liittyen. Toimitamme tilauksen, kun saamme kuittauksen maksusuorituksesta. Jos haluat, voit laittaa sähköpostilla kopion kuitista myynti(at)grillikauppa.com. Kuittaamme tilaukseen toimitukseen pikaisesti. Ei maksukohtaista laskutuslisää. Tuotteen voi tilata siten, että sähköpostissa lähetetty lasku maksetaan ennen tuotteen lähettämistä. Kun maksu näkyy tilillä, tuote lähetetään. Visa, Visa Electron tai MasterCard

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Grillikauppa.com Verkkokauppa (Edututor Oy) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 MAKSU KLARNA

 

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksuvaihtoehtoina laskun, osamaksun, korttimaksun sekä verkkopankkimaksun. Tätä maksuratkaisua kutsutaan nimellä Klarna Checkout.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt yleiset ehdot.

Klarna Checkout-kassa tarjoaa sinulle lisätietoja heti tunnistautumisesi jälkeen. Tunnistautumista varten tarvittavat tiedot voivat vaihdella valitusta maksutavasta ja asiakkaasta riippuen. Klarna Checkout-kassa tarkistaa asiakkaan luottotiedot vain tarvittaessa, eli jos valittu maksutapa niin edellyttää. Klarnan tekemä luottotietotarkistus ei vaikuta luottokelpoisuuteesi eikä muut luottotietojasi tarkistavat tahot, kuten pankit, näe Klarnan tekemään luottotietotarkistusta. Tunnistautumisen jälkeen Klarna Checkout-kassa tarjoaa näkyville ne maksuvaihtoehdot, jotka ostokseesi voidaan tarjota. Lasku on aina mahdollisuuksien mukaan oletusmaksuvaihtoehtona, mutta voit tietysti vapaasti valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista. Sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot voivat vaihdella aika ajoin. Jos haluat suojata Klarna Checkout-kassan käytön henkilötiedoillasi, voit kytkeä palveluun henkilökohtaisen PIN-koodin.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Klarna - Lasku

Laskulla maksat helposti ja turvallisesti, kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). 
Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Erillisistä kampanjoista ilmoitetaan erikseen.

Maksukohtainen laskutuslisä: 4,90 euroa. 

Klarnan Laskulla -palvelua käytettäessä Klarna tarkistaa luottotiedot sekä väestörekisterissä voimassaolevan asuinosoitteen; palvelu tarkistaa tämän henkilötunnuksesi avulla. 


Klarna- Tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.
Lisätietoa Klarna Lasku ja - Tili maksutavoista Klarna- tietosivultamme tai Klarnan kotisivuilta. 


Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

 

Lasku vain yritysasiakkaille

Laskutetaan erikseen 14 päivän netto laskulla. Maksutapa käytössä vain yritysasiakkaille. Tarkistamme aina uuden asiakkaan luottotiedot ennen toimitusta.
Ei maksukohtaista laskutuslisää. Tilaaminen

 

Mistä tiedän tilauksen lähteneen?

Saat tilaukseen liittyvän vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen saat sähköpostilla ilmoituksen ”Tilauksenne toimitettu kuljetukseen”. Sähköpostin mukana saat myös lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi osoitteessa www.posti.fi. Lähetyksen tiedot eivät välttämättä näy heti seurannassa, vaan ne päivittyvät yleensä pienellä viiveellä.

 

Kun tilaus on lähtenyt: koska ja miten saat pakettisi? 

Kun tilaus on toimitettu Itellan tai Matkahuollon kuljetukseen, tilauksenne noutaminen onnistuu lähetystunnuksella lähimmästä toimipisteestä.  Itella ja Matkahuolto lähettävät sinulle kotiin myös saapumisilmoituksen, jota vastaan voit myös noutaa paketin lähimmästä toimipisteestä. 

     

Pidä lähetystunnus ja/tai saapumisilmoitus tallessa! 

(Jos käytit Postin Kotiinkuljetusta, tilaus toimitetaan Sinulle toimitusosoitteeseen, jonka mainitsit tilauksessa)  
Lähetykset kulkevat nopeasti!

Olemme saaneet hyvää palautetta nopeasta toimituksesta ja haluamme toimittaa tilaukset aina nopeasti asiakkaillemme.  Kun saatte ”Tilauksenne toimitettu kuljetukseen”- viestin, lähetys on perillä jopa seuraavana päivänä (ennen klo 17 toimitetut paketit).
Toimitusaika

 

 Toimitamme tuotteita 4–5 arkipäivänä viikossa. Mikäli toimituksessa on poikkeuksia, ilmoitamme siitä verkkokaupassa ja/tai tilauksen käsittelyn yhteydessä.

Pyrimme aina poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sinulle.

Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme, sillä tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu, ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Toimitustavat

Posti


Itella Economy on palvelu, jossa tilaus on noudettavissa klo 16.00 jälkeen lähimmästä postista seuraavana päivänä tilauksen lähettämisestä. Tilauksen yhteydessä saat seurantakoodin, jonka avulla seuraat lähetystäsi Itellan pakettiseurannasta.

Käytämme lähetysten toimittamiseen eri kuljetusyhtiöitä, jotta voimme  toimittaa tilaukset mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.


Matkahuolto


Paketti toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tilauksen yhteydessä saat seurantatunnuksen, jolla seuraat lähetyksen kulkua.

 

Kotiinkuljetus (Matkahuolto ja Posti)

ilmainen kotiinkuljetus kun tilaus ylittää 125 euroa

Kotiinkuljetukset toimitetaan Matkahuollon ja Itellan kautta. Yksityishenkilöille soitetaan ennen toimitusta (jos puhelinnumero ilmoitettu tilauksessa) ja sovitaan toimitusajankohdasta. Yritysasiakkaille toimitamme lähetykset myös Itella Express Business Day 14 paketteina. Tilauksen yhteydessä saat seurantakoodin, jolla voit seurata lähetystäsi.


Rajoitukset kotiinkuljetuksessa

HUOMIOI TÄMÄ! Koska käytämme rahdin kuljettamisessa Postin ja Matkahuollon palveluja, paketit kulkevat myös heidän ehtojensa mukaisesti. Esimerkiksi kesämökille toimitettava tuote on mahdollista tuoda vain siihen saakka, jonne Postin ajoneuvolla on esteetön pääsy. Muussa tapauksessa vastaanottajan kanssa sovitaan paikka, jonne Postin ajoneuvolla on esteetön pääsy. Esteetöntä pääsyä rajoittaa muun muassa mökin sijainti saarella. 

Mikäli tilauksen maksaa laskulla/osamaksulla, kotiinkuljetus on mahdollista vain viralliseen kotiosoitteeseen. Tällöin ei valitettavasti onnistu kesämökille tilaaminen. 


Kun valitset Nouto Postista tai Matkahuollon Bussipaketin

Sähköinen saapumisilmoitus toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestinä tai sähköpostina, jolloin lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella lähimmästä Postista tai Matkahuollon toimipisteestä. Mikäli matkapuhelinnumeroa tai sähköpostia ei ole tiedossa toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä.     


Toimituskulut

toimitusmaksut

Alle 30 euron ostoksiin postikulut ovat seuraavat:

Smartpost 3,90 EUR
Postipaketti 4,90 EUR
Matkahuollon Lähellä -paketti 4,90 EUR 

Yli 30 euron ostoksiin postitus lähimpään Postiin tai Matkahuollon toimipisteeseen kuluitta

Yli 125,00 euron Kotiinkuljetus-tilaukset, toimitamme rahtikuluitta ilmoitettuun toimitusosoitteeseen.

Alle 125 euron tilaukseen kotiinkuljetus: 10,00 EUR

Mikäli lähetyksen toimitus on koonsa puolesta mahdollinen toimittaa kirjeitse, toimitamme alle 50 euron arvoiset tilaukset normaalisti kirjeitse suoraan toimitusosoitteeseen.

Tilauksiin ei lisätä pakkaus- tai käsittelykuluja. 

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Manner-Suomen alueelle. 

 

Tuotteiden palauttaminen

            
Haluamme antaa kattavan kuvan tuotteistamme verkkokauppaamme sivuilla. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta. Joskus kuitenkin tuote ei sovi tarpeeseesi, voit palauttaa sen veloituksetta. 

Takuu- ja palautusasioissa pyydämme aina täyttämään lomakkeen.

- Palauttaminen on helppoa ja täysin ilmaista, kun palautus koskee tavallista postipakettia tai kirjettä. Tarkista erikoiskuljetuksia koskevat ehdot! 
- Palautusaika on tuotteen noudosta on 14 päivää

- Tuotteet on palautettava käyttämättöminä
- Tuotteeseen voi tutustua, mutta kuitenkin siten, ettei tuotteeseen synny mitään käyttämisen jälkiä tai vahinkoja.
- Kaikki tuotteen osat tai ominaisuudet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa.
- Koneissa, kuten aggregaatit, lumilingot ym. tuotteiden käyttö alkaa kun niihin lisätään polttoainetta / öljyä.
- Palauttaminen onnistuu Postin konttoreihin, tuotetta EI SAA palauttaa muulla tavalla, jos siitä ei ole erikseen sovittu meidän kanssaViallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Mikäli sitä ei ole valikoimassa, palautamme kauppasumman tilillenne tuotteen tarkistuksen jälkeen
- Jos tuotteella on muita palautusehtoja, niistä on mainittu aina erikseen tuotetiedoissa.
- Tuotteen palautus kestää normaalia postia pidempään, keskimäärin 4-12 arkipäivän sisällä saamme paketin käsiimme.
Palautamme tilauksen kauppasumman tilillenne välittömästi, kun palautus on saapunut meille ja olemme sen käsitelleet.
- Maksamme palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä. Erikoiskuljetusyksikköinä toimitettujen tuotteiden kuljetusta ei hyvitetä, eikä paluukuljetusta makseta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi isommat kaasugrillit, lumilingot sekä muut yli 35kg painavat tuotteet, mitä ei voi palauttaa normaalina toimituksena.
-Toimitettuihin tuotteisiin mahdollisesti liittyneiden asennustöiden kuluja ei palauteta

Palautuksen teko-ohje

1. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).
2. Laita mukaan yhteystietosi tilinumeroineen (esimerkiksi saamasi pakkauslista).
3. Vie palautettavat tuotteet postiin pakattuina ja suojattuina
.
4. Kerro postissa kyseessä olevan Edututor Oy:n asiakaspalautus (Grillikauppa.com  646479, rahtitunnus 803543)Mikäli postissa ei löydetä osoitetta, tässä osoite muistiin:

GRILLIKAUPPA.COM VERKKOKAUPPA / Edututor Oy
Kannistontie 5,
36220 Kangasala

Erikoiskuljetuksia koskevat palautukset! 

Tarjoamme ilmaisen palautuksen tuotteille, kun ne lähetetään pakettina tai kirjeenä. Sen sijaan isot kaasugrillit, lumilingot, kylpytynnyrit, pihagrillit ja muut yli 35 kg tuotteet eivät ole tällaisia tuotteita, sillä niille on aina erikseen tilattava erikoiskuljetus. Grillikauppa.com tarjoaa lisäpalveluna tuotteen ilmaisen kotiinkuljetuksen rahdilla.

Sen sijaan emme ikävä kyllä voi hyvittää tai maksaa erikoiskuljetusten palautuskuluja. Nämä palautuskulut ovat rehellisesti sanoen todella kovat. Näiden tuotteiden osalta palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla, mikäli asiakas sellaiseen päätyy. TÄMÄN VUOKSI on hyvä harkita tarkkaan, onko erikoisrahdilla tuotava tuote itselle soveltuva (esimerkiksi Paljut tai pressutallit).

Kilpailu- ja kuluttajavirasto: http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/

 

ohje kunnossa olevan tuotteen palautukseen

 

Reklamaatiot


Valitettavasti kuljetusyhtiö huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto.

Kirjaa havaitut vauriot yhdessä tavaran luovuttajan kanssa rahtikirjaan!

Mikäli havaitset vaurioitumisen luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus!
Ilmoita vauriosta välittömästi myös myös meille tilaukset(at)edututor.fi.  

Matkahuolto
Pakettipalvelujen ilmainen neuvontapalvelu: 0800 132 582 ma-pe klo 8.00-18.00

Posti
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/
Asiakaspalvelu: 0200 71000 (pvm/mpm)
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)posti.com
Pakettiautomaatit: smartpost(at)posti.com

Postnord Logistics
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu (avoinna: ma-pe klo 7 – 18)
Puhelin: 010 572 8333
asiakaspalvelu.fi(at)postnord.com
                
Grillikauppa.com (kaikissa toimitusehtoihin liittyvissä asioissa)
Asiakaspalvelu: 010 3226 944
Sähköposti: myynti(at)grillikauppa.com

takuu

 

Sopimusehdot

Online Stores Finland

1. YLEISET EHDOT

Online Stores Finland on Edututor Oy:n ( Y-tunnus 2357972-1) aputoiminimi, joka yllä pitää eri verkkokauppoja. Kussakin verkkokaupassa on selkeästi ilmoitettu tämä ja tarvittavat yhteystiedot sekä toimitusehdot kaikkine yksityiskohtineen.

Seuraavia yleisiä sopimusehtoja ainoastaan sovelletaan Online Stores Finlandin (jäljempänä OSF) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

OSF pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät kunkin verkkokaupan tilaussivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

OSF ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. OSF ilmoittaa Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.


2. ASIAKAS

OSF myy palveluita ja tuotteita kuluttajille ja yrityksille.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja OSF verkkokaupan välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa tai asiakkaan kanssa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. OSF tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua OSF:n järjestelmään.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot on tallennettu OSF:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.

OSF:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä kunkin verkkokaupan kotisivulla.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä OSF:n asiakaspalveluun.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä, tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla.

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen kaupan peruutusoikeus.

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat.


4. MAKSUTAVAT

Ajankohtainen lista maksutavoista löytyy kunkin verkkokaupan sivustolta.


5. TOIMITUSTAVAT

Ajankohtainen lista toimitustavoista löytyy kunkin verkkokaupan sivustolta.

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-5 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää.

Palautusoikeus kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti. Yritysasiakkaiden palautuksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Palautusohjeet ovat kirjattu kunkin verkkokaupan yhteydessä.


6. TAKUU JA VIRHEVASTUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

OSF pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

Mahdollisia tuotteiden huoltoa vaativat ohjeet ja huoltopaikat annetaan tapauskohtaisesti OSF:n asiakaspalvelusta.


7. REKLAMAATIO

Reklamaatiot ja erimielisyyksien käsittelyt ovat eritelty verkkokaupan toimitusehdoissa erikseen.


8. YRITYSKAUPASSA VASTUUN JAKAUTUMINEN

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. OSF ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä.

OSF:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön ja enintään määrältään kauppahinnan palauttamiseen. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.