LUOMAN LILLEVILLA
ilmainen kotiinkuljetus

1
23
1
1
2

Taulukkona  Listana 

32 Nimike(ttä)

Luoman on piharakentamiseen erikoistunut perheyritys jo 30 vuoden ajalta. Tällä hetkellä heidän tuotantokapasiteettinsä on yksi markkinoiden suurimpia, ja voidaan kehaista hirsirakennusten olevansa alansa parhaimpia viimeistelyään myöten. Luoman on merkittävä piharakennusvalmistaja myös kansainvälisillä markkinoilla. 

 

Luoman Oy:llä on tällä hetkellä myyntiä ja tuotantoa Suomessa, Ranskassa ja Saksassa. Piharakennuksia viedään tällä hetkellä yli 30 eri maahan eri rautakauppaketjujen valikoimiin. 

 

Tuotteissa Luoman pitää laadun korkeimpana kriteerinä. Jokainen Lilleville -piharakennus on sen vuoksi parhaista pohjoisesta havupuuraaka-aineesta valmistettu.  Puutavaran kuivatus on noin 18%, minkä ansiosta puun säänkestävyys on parasta A-luokkaa. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Tämän vuoksi Luoman pystyy jäljittämään täydellisesti raaka-aineittensa alkuperän. 

 

Vastuullisuus on tärkeä kriteeri, ja Luoman panostaa jokaisen prosessin osa-alueen olevan läpinäkyvää ja kestävän tarkastelun ympäristön ja laadun kautta. Luoman on sitoutunut tekemää jatkuvaa kehitystä ympäristöosaamisessaan. Näistä tavoitteista ja laaduista kertovat ISO 9001 ja 14001 -sertifikaatit. 

 

LUOMAN LILLEVILLA 

 

Lillevilla -valikoimaa meillä on Grillikaupassa tällä hetkellä kattavasti. Valikoimassamme on erilaisia vierasmajoja eri pinta-aloilla. Lisäksi valikoimassamme ovat erilaiset varasto- ja yleiset säilytystilat. On siellä myös katoksia, leikkimökki ja kesäkeittiökin

 

Luoman Lillevilla -tuotteet toimitetaan rahtina kesämökille, kotipihalle rahtikuluitta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, ja kerromme lisää toimituksesta 

Pieni hetki