Lumilinko SnowLine 620E II AL-KO 170S ,sähköstartti

Tuotekoodi: 32-AG112935

Lumilinko SnowLine 620E II AL-KO 170S ,sähköstartti

Lisää kuvia

Sano hyvästit lumelle -SnowLine 620 II lumilinko on valmis kohtaamaan talven. Snowline 620 E II -lumilinko 62 cm työskentelyleveydellä on ihanteellinen työkalu keskisuurten alueiden lumitöihin. Karkeakuvioiset kumipyörät omaavat hyvän pidon lumella. Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 799,90 €

Hinta: 839,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Suurikokoinen SnowLine 620 II lumilinko on omiaan suurille piha-alueille. Saksalaista laatua!


Sano hyvästit lumelle -SnowLine 620 II lumilinko on valmis kohtaamaan talven. Snowline 620 E II -lumilinko 62 cm työskentelyleveydellä on ihanteellinen työkalu keskisuurten alueiden lumitöihin. Karkeakuvioiset kumipyörät omaavat hyvän pidon lumella. 

Vaiheiston avulla, 5 vaihdetta eteenpäin ja 2 taaksepäin, sovitat nopeuden aina mahdollisimman hyvin tarpeen mukaan. Tehokas moottori OHV tekniikalla SnowLine 620 E II lingossa on taloudellinen. 


Lumioloista riippuen heittomatka voi olla jopa 15 metriä. Heittotorvea voi pyörittää 190°. Pyöräveto varmistaa aina oikean ajosuunnan. Kätevästä ohjauspaneelista kaikkien toimintojen käyttö on erittäin helppoa. Moottorissa 230 VAC sähkökäynnistys.


Miksi tämä lumilinko?

Lumilinko

  • Suurten piha-alueiden lumisoturi 
  • Sähkökäynnisteinen
  • Itsevetävä
  • Kaksivaiheinen linkous.  


Lumilinko SnowLine 620E II AL-KO 170S (sähköstartti)

Moottori on SnowLinessa sähkökäynnisteinen. Lumilinko on itsessään itsevetävä, joten sinun ei tarvitse kaikilla voimillasia linkoa työntää. Linkous on kaksivaiheinen. 

Ohjaustanko on vakaa, jossa on myös kytkimet  sekä ajolle että lingolle. Työskentelynopeutta voit säätää helposti haluamallesi tasolle. 

Renkaat ovt korkealaatuiset ja karkeakuvioiset. Lisätilauksesta saat näihin myös lumiketjut

Lisätietoa

Tuotekoodi 32-AG112935
Takuu 2 vuotta

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki