Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Looflighter - hiiligrillin sytytin

Tuotekoodi
LOOFLIGHTER

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

79,90 €
Looflighter - hiiligrillin sytytin
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Hiiligrillin sytyttäminen ei voisi olla enää helpompaa. Tässä tulee Looflighter, joka on nopea, turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta sytytysavuksi. Looflighter ei ainoastaan ole suunnattu hiiligrillin päräyttävään tulen voimaannuttamiseen vaan saat myös takan helposti päälle. 

Miksi Looflighter?

- Sytyttää grillin/takan/pesän 60 sekunnissa
- Ekologinen
- Turvallinen 
- Kuumaa ilmavirtaa hyödynnättävä kaveri

Looflighter – sytytin hiiligrilliin 

Mitä saadaan, kun laitetaan ruotsalainen Pelle Peloton, leivänpaahdin ja pölynimuri samaan huoneeseen? No looflighter! Tässä on hykerryttävän yksinkertainen keino saada hiiligrilliin tuli höökimään kunnolla.

Grillin sytyttäminen tavalliselle rähmäkäpälälle on rakettitieteeseen verrattava saavutus, Grillikaupan toimisto-osasto on ainakin ulkoistanut mielellään nämä projektit tulitieteiden professoreille. Looflighter on minuutissa hiiligrillisi käynnistävä vempele,
joka on turvallisimpia sytyttimiä hela markkinamaailmassa.

Käytännössä tämä sytytin perustuu lämpöiseen ilmaan, joka puhaltaa kuumaa ilmaa hiilille, kunnes ne syttyvät.

Eli siis:

  1. Kosketa Looflighterin päällä hiiliä.
  2. Kun huomaat hiilien kipinöivän tai hehkuvan, voit vetää Looflighterin poispäin.
  3. Jatka lämmitystä kauempaa kohdistamalla ilmavirta samaan paikkaan.  

Turvallisuus

Looflighter ei aiheuta suoraa liekkiä sytyttämisestä. Se myös jäähtyy huitsin nopeasti käyttösi jälkeen.

Ympäristöystävällinen

Näinä aikoina on erityisen hyvä huomioida myös ympäristömme tulevaisuutta. Looflighter ei tarvitse hiilien sytyttämiseen minkäänlaisia haitallisia kemikaaleja. Näin vähennetään taas pienellä askeleella CO2-päästöjä, muttei kehoon myöskään välity mitään vääriä aineita. Looflighter toimii ainoastaan kuumalla ilmalla. 


Henkilökunnan kommentti:

Onko sinulla ystävä, joka suu vaahdossa puolustaa hiiligrillausta? Kaasumikrot ovat laiskoille eikä kaasulla paistettu pihvi edes maistu samalta. Eikä se hiiligrilli ole edes niin kovin työläs oikeasti.

Mutta kun sauna on tulilla, virvokkeet korkattu ja pihvit marinoitu, niin alkaa säätö ja selittäminen sytytettävän hiilikasan ympärillä. Laitetaan sytytyspalaa, säädetään ilma-aukkoa ja kirotaan savua ilman tulta.

Vai tunnistatko kenties itsesi tästä kuvauksesta? Ei se mitään. Minä tunnistan. Siksi Looflighter! Tämä hiustenkuivaajan ja kuumailmapyssyn avioton lapsonen hoitaa homman alle minuutista.

Looflighterin kärki osoitetaan sytytettävään hiileen kiinni ja inferno päästetään valloilleen. Kun hiili alkaa hehkua, irrotetaan Looflighter kohteesta parin tuuman päähän ja puhalletaan ilmaa. Tällöin hehkuva hiili toimii sytykkeenä ja kuuma kiertävä ilma bensana liekeille. Pian grillinistin tulitaivas on valtoimenaan ja kannen voi sulkea.

Itse löin ensimmäisestä palkasta taalat tiskiin ja pampun kainaloon. Tätä ilman en voi elää. Mutta koska kauppiasta ei kannata yksinään uskoa, tässä BBQ:n suurkalifin Poppa-Markon kommentit laitteesta: "Jos vaan on sähköä niin en muita sytyttimiä käytä. Sytytyspalat ja kosaanikin jää toiseksi. Hiilet syttyvät oikeasti nopeasti ja tällä on äärimmäisen helppo myös puhaltaa eloa väsähtäneeseen hiillokseen tai jos haluat nostaa grillin lämpöä nopeasti matalasta korkealle. 

Jos käytät piippusytytintä niin nosta se ylös ja puhalla se tällä alkuun alapuolelta. Säästät vartin aikaa :)"


- Mika / Grillikauppa.com
Lisätietoja
Tuotekoodi LOOFLIGHTER
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.