Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-267CX
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 435,00 € 1 421,00 € Säästät: 14,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on riemastuttavan tilava leikkitorni, jossa on kiipeilymoduulin lisäksi elegantti oleskeluparveke ja jännittävä liukumäki. Tässä hienostuneessa leikkikeskuksessa on kartanon tunnelmaa ja leikkikeskus sopiikin erinomaisesti vaikka ritarilinnaksi. Tornin ohjauspyörä tuo leikkeihin uutta ulottuvuutta ja tavarahissin avulla vaikkapa tornin alla olevassa hiekkalaatikossa leivotut hiekkakakut kulkeutuvat kätevästi nälkäisille tähystäjille. Liukumäki saa vatsanpohjan kipristämään mukavasti ja lisämoduulin keinussa sekä kiipeilymahdollisuuksissa kulutetaan kakkukestien energiat.

Jungle Gym Mansion -tornin avara muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin, joten leikkimahdollisuudet eivät ainakaan lopu kesken. Tässä tornissa pidetään koko seudun loisteliaammat juhlat! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on katon alla seisomakorkeutta 160 cm.

Paketissa toimiteen muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, keinuistuin, torniin kuuluva kiipeilyseinä, tikkaat, Bucket Module -tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku, jolloin liukumäki muuntautuu vesiliukumäeksi. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkitornin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Itse koottava rakennussarja on helppo asentaa kotona, sillä leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-267CX
  • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
  • Laudat: 1,6 x 9,5 cm"
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-267CX
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.