Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. keinumoduuli ja liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-267SX
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 239,00 € 1 226,50 € Säästät: 12,50 €
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. keinumoduuli ja liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on poikkeuksellisen kookas ja monipuolinen keinumoduulilla varustettu leikkikeskus, jonka tornissa on elegantti oleskeluparveke ja jännittävä liukumäki. Tässä leikkikeskuksessa on kartanon tunnelmaa! Tornin valtiaat voivat hallita valtakuntaansa leikkikeskuksessa olevalla ohjauspyörällä ja parvekkeella voi pitää niin loisteliaita juhlia kuin inspiroivia puheitakin. Tornin alla hiekkalaatikossa voi leipoa mitä mielikuvituksellisimpia hiekkakakkuja, jotka voi sitten toimittaa yläkertaan näppärällä tavarahissillä. Liukumäki muuntautuu helposti vesiliukumäeksi vesiletkun avulla ja keinuissa leikkijät voivat kohota normaalin arjen yläpuolelle.

Jungle Gym Mansion -leikkikeskuksen kekseliäs muotoilu tarjoaa niin katettua oleskelutilaa kuin avointa parveketilaakin - mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tässä tornissa ei kenellekään tule tylsää! Ohjauspyörä ja tavarahissi inspiroivat lapsia mitä erilaisimpiin leikkeihin tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutasolla on seisomakorkeutta katon alla 160 cm.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, Bucket Module --tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm pitkä sininen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen). Leikkikeskus toimitetaan itse koottavana täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkitornin runko on valmistettu painekyllästetystä puusta. Leikkikeskus on testattu ja tutkittu sekä laatua että lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. keinumoduuli ja liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-267SX
  • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
  • Laudat: 1,6 x 9,5 cm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-267SX
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.