Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-267SXSB
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 327,00 € 1 313,50 € Säästät: 13,50 €
Leikkikeskus Jungle Gym Mansion, sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion on todella monipuolinen ja kookas leikkikeskus, jonka tyylikäs oleskeluparveke, sähäkän sininen liukumäki ja huimat keinut tekevät siitä lasten suosikin. Tämän leikkitornin kartanomainen tunnelma ruokkii mielikuvitusta ja leikkejä on helppoa ja hauskaa ohjata ulottuvilla olevalla ohjauspyörällä. Tornin alla on hiekkalaatikko, jossa leikkijät voivat leipoa hiekkakakkuja ja lähettää ne sitten yläkertaan kätevällä tavarahissillä. Liukumäestä riittää viihdettä perheen huimapäille ja keinuista saa lisää vauhtia hiljaisempaankin päivään. Toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Jungle Gym Mansion on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, ja niinpä tornissa onkin sekä katettua oleskelutilaa että myös avointa parvekepinta-alaa. Näin ollen leikkejä ei tarvitse lopettaa edes kesäisen sadekuuron sattuessa, vaan katetussa osassa voi jatkaa juhlia myös auringon mennessä pilveen. Ohjauspyörä ja tavarahissi tekevät leikkikeskuksesta todella monipuolisen ja tarjoavat materiaalia lasten mielikuvitukselle tuntikausiksi kerta toisensa jälkeen. Oleskelutason katon alla on 160 cm seisomakorkeutta.

Toimitukseen kuuluu muun muassa kiipeilyseinä, tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, Bucket Module -tavarahissi, ohjauspyörä, 265 cm sininen liukumäki, 120 kg hiekkalaatikon hiekkaa, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Mansion sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-267SXSB
  • Pinta-ala: 492 x 445 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 3,4 x 5,9 cm
  • Laudat: 1,6 x 9,5 cm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-267SXSB
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.