Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Lodge, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-274CXSG
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 317,00 € 1 185,00 € Säästät: 132,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Lodge, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Lodge on hauska ja haastava leikkitorni, jossa riittää tekemistä hurjemmillekin pienille seikkailijoille, sillä tähän toimitukseen sisältyy tornin lisäksi vauhdikkaan vihreä liukumäki ja monipuolinen kiipeilymoduuli. Jungle Gym Lodge -leikkitornissa on hieno harjamallinen pressukatto, joka suojaa leikkijöitä viidakkojen monsuunisateilta ja merten myrskyiltä ja tornin vakiovarustukseen kuuluu tietenkin hiekkalaatikko ja liukumäki, jonka voi vesiletkulla muuttaa vesiliukumäeksi. Lisäksi leikkejä vauhdittavat leikkikaukoputki sekä lisämoduulin keinu ja monet kiipeilymahdollisuudet (kiipeilyverkko ja -seinä, joiden välissä pieni taso). Leikkitorniin kavutaan tikkaita pitkin ja tähän torniin voi kiivetä myös köysitikkaat. Pienet seikkailijat voivat hioa vuorikiipeilytaitojaan tämän leikkitornin monissa kiipeilymahdollisuuksia ja tutkia taivaan planeettoja tai tähyillä ympäristön tapahtumia kaukoputkella. Lopuksi vetäydytään tornin alakertaan hiekkakakkukahveille. Toimitukseen sisältyy 120 kg eritysesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, punainen keinuistuin, tikkaat, leikkikaukoputki, vihreä liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Lodge sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-274CXSG
  • Pinta-ala: 382 x 400 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-274CXSG
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.