Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Fort, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-275CXSG
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 438,00 € 1 423,50 € Säästät: 14,50 €
Leikkikeskus Jungle Gym Fort, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Fort on tilava leikkikeskus, jossa on hieno mansardikatto. Toimitukseen sisältyy tornin lisäksi vihreä liukumäki, kiipeilymoduuli ja 120 kg hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa. Tornin suuri oleskelutaso on mitoiltaan 160x140 cm ja katon alla on seisontakorkeutta 145 cm. Vakiovarusteena tornissa on kaukoputki, jolla pienet seikkailijat voivat tähyillä taivaita tai uusia mantereita ja torniin pääsee kipuamaan kiipeilyseinää ja kaksia tikkaita pitkin. Tornin alla on myös hiekkalaatikko, jossa voi sekä rakennella linnoja että leipoa herkullisia hiekkakakkuja. Rohkeimmat tutkijat voivat myös hioa vuorikiipeilytaitojaan lisämoduulin monissa kiipeilymahdollisuuksissa ja nauttia huimista vauhdeista moduulin keinussa. Tornin liukumäki muuttuu helposti vesiliukumäeksi kun siihen kytketään vesiletku.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, punainen keinuistuin, kahdet tikkaat, torniin kuuluva kiipeilyseinä, vihreä liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Fort sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-275CXSG
  • Pinta-ala: 421 x 412 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-275CXSG
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.