Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Farm, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-272CXSB
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 606,00 € 1 589,50 € Säästät: 16,50 €
Leikkikeskus Jungle Gym Farm, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Farm on todella tilava leikkikeskus, josta nauttivat niin pienet farmarit kuin hurjapäiset kiipeilijätkin. Toimitukseen sisältyy leikkitornin lisäksi sininen liukumäki, kiipeilymoduuli ja 120 kg hiekkalaatikon hiekkaa. Keskuksen mukana tulevalla periskoopilla voi tarkkailla ympäristöä ketään häiritsemättä ja tähän malliin sisältyvässä kiipeilymoduulissa pääsee kapuamaan niin kiipeilyseinää kuin verkkoakin sekä ottamaan hurjat vauhdit keinussa. Leikkitornin liukumäestä on runsaasti iloa myös kuumalla säällä, sillä liukumäestä saa helposti vesiliukumäen vain kiinnittämällä siihen vesiletkun. Tornin alla oleva hiekkalaatikko on osittain ympäröity kaiteella ja siellä on mukava istuskella paahteisenakin päivänä suojaavan katon alla leipomassa hiekkakakkuja. Tähän toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikkokin on heti valmis käyttöön kun leikkikeskus on asennettu.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, torniin kuuluva kiipeilyseinä, tikkaat, periskooppi, punainen keinuistuin, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Farm sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-272CXSB
  • Pinta-ala: 383 x 349 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-272CXSB
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.