Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. liukumäki ja kiipeilymoduuli

Tuotekoodi
NSH-805-269CX
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 379,00 € 1 241,00 € Säästät: 138,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. liukumäki ja kiipeilymoduuli
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on kekseliäs leikkikeskus, jossa on kaksi oleskelutasoa parvekkeineen, liukumäki, kiipeilyseinä ja monipuolinen lisämoduuli, johon sisältyvät keinu, kiipeilyseinä ja kiipeilyverkko. Tämä leikkikeskus tarjoaa hauskanpitoa tuntikausiksi päivästä toiseen hieman isommillekin leikkijöille, sillä suojaisan harjakaton alla on 160 cm seisomakorkeus. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja tilanne kuin tilanne on helppo ottaa haltuun, sillä torniin kuuluu näppärä ohjauspyörä. Vauhdikkaan keinumisen ja kiipeilyn jälkeen leikkijät voivat rentoutua tornin alla olevassa hiekkalaatikossa. Liukumäkestä saa myös helposti vesiliukumäen liittämällä siihen vesiletkun.

Toimitukseen kuuluu muun muassa tornin kiipeilyseinä, punainen keinuistuin, kiipeilyseinä ja -verkko, ohjauspyörä, 265 cm pitkä keltainen liukumäki, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen. Leikkikeskus on hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9. CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. liukumäki ja kiipeilymoduuli

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269CX
  • Vaadittava ala: 1190x1440 cm (sisältäen turva-alueen)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68x68 mm
  • Vaakapalkit: 34x59 mm
  • Laudat: 16x95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-269CX
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.